Ma éppen minek örülsz?
2013. szeptember 26. 12:01
Tulajdonképp annak, hogy nem kell suliba mennem. Persze az nem túl jó, hogy csak azért nem kell suliba menni, mivel baromira megbetegedtem, és itthon szenvedek egész nap, de azért mindenben van valami jó is.
2013. szeptember 26. 12:05
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Annak,hogy két fülem van mégse vagyok szatyor
Viccelek Egyszerűen...mindennek Elkapott a végtelen optimizmus
Viccelek Egyszerűen...mindennek Elkapott a végtelen optimizmus
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 26. 14:54
Hogy hiányoltak az iskolába és mert nem én feleltem
2013. szeptember 26. 17:06
Annak, hogy holnap péntek. Pénteken meg annak, hogy ma van péntek.
Logikus
Logikus
2013. szeptember 26. 17:55
Nagyon nem vártam ezt a mai napot, mert ma sulis nap volt. És a gyakorlatok után, eléggé elszoktam a sulitól.
Reggel dupla angollal kezdtünk, én már előre féltem, hogy ma mivel rukkolnak elő a drága hím nemű osztálytársaim, de ahhoz képest egész normálisak voltak. Meg is lepődtem, mert a legutóbbi veselkedésükre mindent lehetett mondani, csak azt nem hogy normálisak...
Aztán pedig egyik szünetbe találkoztam a tavalyi földrajz tanárommal, és olyan jól elbeszélgettünk, hogy egyszer csak azt vettük észre, hogy 10 perce becsöngettek. És mivel nekem pont lyukasom volt, neki meg pont azzal az osztállyal volt órája, akiknek kb. a 80 százalékát ismerem, megengedte, hogy beüljek hozzájuk, és tök jó volt. Na ott például nem zavart, hogy körülöttem mindenki fiú, és nem nem csak azért mert ismerem őket, hanem mert tök normálisak.
És mikor pont mentem hazafelé, az ebédlőbe megláttam a tavalyi töri tanáromat. Akivel kb. az első héten találkoztam utoljára. Aztán pedig becsődült még jó pár haverom, akiknek hála két órával később értem haza. De mondjuk egyáltalán nem bánom, mert már rám fért egy kis lazítás. A tanár meg is jegyezte, hogy a gyakorlat óta, mintha kicsit feszültebb lennék, ami tavaly egyáltalán nem volt rám jellemző... De megnyugtattam, hogy az ízlésem az maradt a régi és a töriért is még mindig rajongok.
Reggel dupla angollal kezdtünk, én már előre féltem, hogy ma mivel rukkolnak elő a drága hím nemű osztálytársaim, de ahhoz képest egész normálisak voltak. Meg is lepődtem, mert a legutóbbi veselkedésükre mindent lehetett mondani, csak azt nem hogy normálisak...
Aztán pedig egyik szünetbe találkoztam a tavalyi földrajz tanárommal, és olyan jól elbeszélgettünk, hogy egyszer csak azt vettük észre, hogy 10 perce becsöngettek. És mivel nekem pont lyukasom volt, neki meg pont azzal az osztállyal volt órája, akiknek kb. a 80 százalékát ismerem, megengedte, hogy beüljek hozzájuk, és tök jó volt. Na ott például nem zavart, hogy körülöttem mindenki fiú, és nem nem csak azért mert ismerem őket, hanem mert tök normálisak.
És mikor pont mentem hazafelé, az ebédlőbe megláttam a tavalyi töri tanáromat. Akivel kb. az első héten találkoztam utoljára. Aztán pedig becsődült még jó pár haverom, akiknek hála két órával később értem haza. De mondjuk egyáltalán nem bánom, mert már rám fért egy kis lazítás. A tanár meg is jegyezte, hogy a gyakorlat óta, mintha kicsit feszültebb lennék, ami tavaly egyáltalán nem volt rám jellemző... De megnyugtattam, hogy az ízlésem az maradt a régi és a töriért is még mindig rajongok.
2013. szeptember 26. 19:10
Tudom, hogy szörnyen illetlen és bunkó dolog tőlem, de annak, hogy lecserélik a tesitanárunkat. Amit ez a nő művelt az elmúlt egy hónapban, az kiakasztó volt. Az új tanárnő a hallottak alapján rendesnek tűnik, remélem a legjobbakat.
2013. szeptember 27. 14:11
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Oltás volt sirtam és a barátnőm meg a pasim
Ma egy 3 matek dogát írtam pedig nem is tudok matekozni
és hogy ma péntek van..
Ma egy 3 matek dogát írtam pedig nem is tudok matekozni
és hogy ma péntek van..
2013. szeptember 27. 15:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát én igazából egy nagyon apró kis dolognak, de már ezért is megérte ma bemenni, felkelni és elviselni a rengeteg kellemetlenséget a gyakorlaton tanulói mivoltam miatt. Már harmadik hete találkoztam ugyanazzal a kislánnyal, akit minden héten pénteken hazaengedtek, de végül csak nem újra ugyanazon a klinika ugyanazon osztályán, ugyanazon emeletén kötöttek ki. Most már úgy tűnik, hogy rendeződött a kislány állapota, de a veséjével még mindig komoly gondok vannak. Tegnap szeretett volna a kislány olyan kék színű betegkarszalagot kapni, mert hát a szobatársa kapott, de ő sajnos nem. Így hát elkezdtünk keresgélni, de kiderült, hogy elfogyott, aztán megígértem neki, hogy hozok valami karkötő-félét, mert annyira szeretett volna. Még este turiztam egy nagyot a polcomon a sok kacatom között, s találtam egy gyöngyös karkötőt. Mondanom sem kell egyből ő jutott eszembe, viszont karszalag helyett ezt akartam neki adni. Annyira örült neki, hogy azt elmondani sem tudom, bár az elején megilletődött, de eskü már csak emiatt is megéri csinálni ezt az egészet. Sikerült egy beteg kislány arcára mosolyt csalnom szimplán annyival, hogy odaadtam neki egy olyan műanyag karkötőt, amit nem is használtam és valószínűleg soha fel sem vettem volna. Emiatt kedvelem jobban a gyermekeket, és vagyok szívesebben velük, mert fantasztikusak: őszinték, bájosak, kedvesek és még egy apró dolognak is úgy tudnak örülni, mint te egy laptopnak vagy egy Iphone-nak. Fantasztikus érzés, nem tudnám körülírni ezt az egészet. Érezni kell.
2013. szeptember 27. 19:57
Annak, hogy péntek van. A legboldogabb pedig azért vagyok, mert első órára nem kellett bemenni. Királyság!!
2013. szeptember 27. 20:09
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
4-es lett a föcim, úgy, hogy nem is voltam ott előző órán. És végre péntek van, szóval megnézhetem a Boardwalk Empire új részeit.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. szeptember 29. 10:51
Még mindig a tegnapnak. Egyik barátnőmmel voltunk Rácalmáson a Tökfesztiválon, és tök jól elvoltunk. Összefutottunk a sráccal, aki tetszik nekem, vele is egy csomót beszéltünk, szóval nagyon jó volt. Még a megfázás és a fáradtság sem képes elvenni a kedvem.
Na, meg a délelőtt. Egy sráccal az osztályból nagyon sokat nevettünk a futóverseny előtt, tiszta hülye, de legalább sikerült rájönnöm, hogy nem egy bunkó b@rom, pedig annak tűnt.
Na, meg a délelőtt. Egy sráccal az osztályból nagyon sokat nevettünk a futóverseny előtt, tiszta hülye, de legalább sikerült rájönnöm, hogy nem egy bunkó b@rom, pedig annak tűnt.
2013. szeptember 29. 15:51
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Annak,hogy felfedeztem ezt a remekművet a kedvenc színészemtől. Lee Minho daebak.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.