Hát tulajdonképpen van is örömöm. Tegnapelőtt(október.18) volt a szülinapom és úgy voltam vele, hogy inkább nem is foglalkozok ezzel a nappal, mert igazából rossz belegondolni, hogy megint öregebb lettem. Oké, még nem vagyok 18 éves és nem szabadna ezt gondolnom, de mivel az osztályomba az évesztesség miatt idősebb vagyok valamennyi osztálytársamnál így néha ezt érzem.
Na, de valójában annak örültem, hogy fura, de mindenki felköszöntött. Tulajdonképpen csak az egyik osztálytársam jött be az órára és boldog születésnapot kívánt nekem, aztán pedig mindenki kívánt nekem. Valakinek eszébe jutott az is, hogy énekeljék a boldog születésnapot, csak a tanár nem engedte meg az óra miatt. Ez nekem azért boldogított, mert még sose köszöntött fel így valamelyik osztályom.
Tegnap meg volt tartva a születésnapom, a családommal és kifejezetten kértem, hogy ne adjanak semmit. Még is vettek. Anyám egy növénykét, a tesóm egy parfümöt, a másik tesóm pedig egy könyvet. Már alig várom, hogy bele szagoljak illetve bele olvassak.
Ma éppen minek örülsz?
2013. október 20. 10:58
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
WhiteRosee
2013. október 20. 17:49
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
A barátnőmnek múlthéten volt a születésnapja, de egy igazi, nagy ünneplésre csak most jutott időnk. Mivel hónapok óta rágja már a fülünk, hogy menjünk el sushizni, ezért elvittük, de úgy, hogy nem tudott róla. Álindokokkal elhívta az egyik barátnőm, hogy menjenek el vásárolni, de persze az Oktogonon a virágos bódé mögé elbújva mi már vártuk őket. Nagyon meglepődött, amikor 12-en eléugrottunk és "Meglepetés" -t kiáltottunk Barátnőm arcán a teljes sokk látszódott, nagyon nem számított erre az egészre. Kapott sok ajándékot és nagyon finomakat ettünk, a fél sushi éttermet mi foglaltuk el. Olyan jó érzés volt látni, hogy mennyire örül az egésznek és hogy olyan embereket is látott, akiket több hónapja nem.
2013. október 20. 18:25
Nem sok mindennek. Mindjárt hétfő, de ami jó, hogy mindjárt kezdődik a Szállító című sorozat. Ez volt a napom fénypontja..
2013. október 21. 20:16
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline |
Ma volt az első korfball edzésem.El sem tudom mondani,mennyire örültem ennek,azok után,hogy ma eléggé nem szép eredményeim voltak a suliban, pedig én rám ez nem jellemző(4,8-es átlaggal), bár igaz, még szokom a fizikát, kémiát,földrajzot és illetve a biológiát is, a tanár el is mondta, hogy azért nem lett ötös illetve sok négyes, mert félre értelmeztük a kérdéseket.
Szóval majd kiugrottam a bőrömből, mert csatlakoztam egy csapathoz,amiben két osztálytársam is benne van, így nem érzem magam annyira idegennek,s így talán jobban is fog menni.
Volt egy feladat ami kevésbé ment először, tulajdonképpen nem értettem tisztán, de aztán később szépen belejöttem.Három gólt be is dobtam a gyakorlásnál,egész jó kis első óra,nem nagyon különbözik a kosárlabdától.Remélem szép eredményeim lesznek, s szépen lassan egyre nagyobb fokozatra léphetek.Alig várom a csütörtököt!
Szorítsatok, hogy ne bénázzak,kérlek!
Szóval majd kiugrottam a bőrömből, mert csatlakoztam egy csapathoz,amiben két osztálytársam is benne van, így nem érzem magam annyira idegennek,s így talán jobban is fog menni.
Volt egy feladat ami kevésbé ment először, tulajdonképpen nem értettem tisztán, de aztán később szépen belejöttem.Három gólt be is dobtam a gyakorlásnál,egész jó kis első óra,nem nagyon különbözik a kosárlabdától.Remélem szép eredményeim lesznek, s szépen lassan egyre nagyobb fokozatra léphetek.Alig várom a csütörtököt!
Szorítsatok, hogy ne bénázzak,kérlek!
2013. október 21. 21:18
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Mama megengedte, hogy elhozzam a kutyusom hozzájuk, mivel kocsival jött értem. Délután tök szomorú lettem, azóta az ágyon ülök, a kutyusom pedig itt gubbaszt mellettem, és nézi miket írogatok. Annyira imádom.
2 felhasználónak tetszik:
Whiteberry,
Récy98
2013. október 24. 13:16
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Ez nem is lehet olyan nagy öröm; de nekem ez a dolog igazán sokat jelent. Sok dologra felnyílt már a szemem; hiába is vagyok még csak kiskamasz. És sokkal bölcsebbnek és erősebbnek érzem magam és ennek nagyon örülök. Hogy más lettem mint voltam és sokkal másabban is látom a dolgokat. Sajnos mindig is lesznek olyan ábrándjaim amelyek lehet soha nem fognak velem megtörténni; de amíg vannak mellettem hűséges barátok és szerető/támogató emberek addig semmi baj sincs. A hitem is megvan és ez már egy félsiker. Ez eléggé kicsinyes dolog; de mégis nagyon feldobott az hogy végre kezdem teljes mértékben megtalálni önmagam és hogy másoknak is segítséget tudok nyújtani!
+ annak hogy nekem ma már elkezdődött az őszi szünet és végre jut több idő bármire így a pihenésre is..
+ annak hogy nekem ma már elkezdődött az őszi szünet és végre jut több idő bármire így a pihenésre is..
2013. október 24. 16:11
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Hogy holnap elmarad a tanítás, tanári értekezlet miatt, így nekem mától kezdődik az őszi szünet.
1 felhasználónak tetszik:
Whiteberry
2013. október 24. 18:30
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hála a jó Istennek, de az őszi szünet nekem is mától veszi kezdetét. Mondjuk holnap délután CT enterographiás vizsgálatra vagyok kiírva, így sajnos nem tudok bemenni gyakorlatra. Ráadásul talán végre ki is tudom pihenni magamat, hiszen éhgyomorral kell menni, és a gyógyszerek is kimaradhatnak ezúttal. Talán hónapok óta először fogok úgy 11-ig, maximum 11:30-ig aludni. Valamint ma 12:30-kor elengedtek gyakorlatról, s elég korán értem haza! És bár, ahogyan mondani szokás a legszebb öröm a káröröm, s nem vagyok rosszindulatú sem, de végre az osztály azon emberei szívnak, akik lógnak, nem dolgoznak és nem csinálnak semmit sem. Megszokták, hogy a p*csájukat feltolják kilencre az osztályra és délben elengedik őket. Hát most szívnak, mint a torkosborz, mert 6:30-ra már bent kell lenniük és délután három előtt el sem jöhetnek. Ámen! Mégis csak van Isten, aki meghallgatta fohászkodásomat.
2013. október 24. 18:44
Tudom, nem nagy dolog, de találtam egy videót kis lajhárokról és annyira aranyos volt, hogy szebbé tette a napomat.
2013. október 24. 18:48
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline |
Végre megcsináltam a gólyabálos fellépést, nem estem el, nem szúrtam el és túléltem az egészet. Bár végig röhögtük a táncot, de a miénk lett a legjobb, mert kapcsolódott a szakmánkhoz is. A tánc alatt amúgy nem kell olyan nagy dolgot gondolni, de mielőtt felléptünk volna a kezem remegett, annyira régen voltam színpadon, talán olyan 6 éves koromban, utoljára. És a legjobb, hogy amikor néztük a nagy produkciókat az a fiú állt mögöttem, aki pont tetszik. És még az innivalómból is kért, természetesen adtam is neki. Rájöttem, hogy nagyon aranyos meg kedves, vagyis velem és ott nyomorgott mögöttem (vagyis kicsit mellettem) meg minden. Most nagyon boldog vagyok, főleg, hogy túlestem ezen a gólya avatáson is, meg a fellépés is megvolt.
2013. október 24. 18:49
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz, én is annak örülök a legjobban, hogy mától elkezdődött az őszi szünet. Egyedül a sulimba járó diákoknak nem kell mennie csütin és pénteken, minden másik iskolába járónak kell.
2013. október 24. 19:38
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Asszem végre túltettem magam rajta. És ennek örülök. Muszáj volt ezt a lépést megtennem, mert már felesleges magam álltatni, elköltözött. Ami fáj, de az élet megy tovább. Nem gondoltam volna, hogy így lesz vége ennek, de legalább vége van.
2013. október 24. 19:48
Mivel nekünk ma már nem kellett suliba menni, így egyik barátnőmmel visszamentünk a régi sulinkba beszélgetni, és a legtöbben nagyon aranyosak voltak, szóval ez eléggé feldobta a napomat.
Törpemókus
2013. október 25. 14:46
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Őszi szünet
2013. október 25. 16:05
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Az imádott együttesem, a Donkeyboy csak úgy írt nekem! Valahogy rálelt az egyik bejegyzésemre és reagáltak rá! Még mindig nagyon nehezen hiszem el, annyira imádnivalók és rendesek.
Candy Love
2013. október 25. 16:09
Az egy hét halhatatlanságunknak. Hihetetlen érzés volt hazajönni, tudván, hogy szabad vagyok, kinyitni az ablakomat a napsütés miatt (bár a hideget, az őszt/telet és a hóesést is imádom jobban, de ez a tavaszi idő most nagyon jól esett annak ellenére, hogy ősz van) és a kedvenceimet bömböltetni maximum hangerőn, nem törődvén azzal, hogy a szomszéd biztos, hogy be fog rágni rám. Erre az érzésre várok már szeptember harmadika óta
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.