Ma éppen minek örülsz?
2013. december 02. 19:03
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
annak, hogy egész nap nyuszik között melóztam
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 02. 19:09
Tejcikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 335 Csatolások: 128 Azonosító: 158106 offline |
És annak, hogy Mikulás napján a suli diszkóján fellépünk a kis szerény tánccsoportunkkal. De emiadt nagyon izgulok is. Szurkoljatok!
MadHatter
2013. december 02. 19:13
Karácsonyi húzás volt, és csodával határos módon az egyik legjobb barátnőmet húztam. Az utóbbi 3 évben mindig olyanokat húztam akikről alig tudtam valamit, így most örülök, hogy olyat húztam akit ismerek is!
2013. december 02. 19:13
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline |
annak, hogy nem láttam ma azt akit most a világon a legjobban utálok...
meg annak,hogy ma jöttem rá,hogy mindjárt Mikulás és alig várom már a sok csoki*-*<3!
meg annak,hogy ma jöttem rá,hogy mindjárt Mikulás és alig várom már a sok csoki*-*<3!
2013. december 03. 18:35
Ötös lett a nyelvvizsgám!
2013. december 03. 19:32
Hogy végre felnyílt a szemem, kik is az igazi barátaim..
2013. december 04. 13:42
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Annak, hogy elvileg még ebben a hónapban megérkezik postán az új könyvem, amit David Suchet írt és dedikált személyesen!!!
MadHatter
2013. december 04. 14:43
A hihetetlennek tűnő matek ötösömnek Vázolom a helyzetet: három éve nem kaptam ötöst matekból, egész évben mindig ponthatáros dolgozataim voltak, egyébként erős hármas vagyok belőle, nem egy kettes (és egyes) témazárót írtam már, és most ötöst kaptam. Azt hittem, csak elírta a tanárnő. Mindenki tapsolt, ugyanis tudják, hogy nem vagyok egy elme, ha matematikáról van szó. Holnapra nem kell tanulnom szinte semmit, Tarja koncertre megyek, úgy éreztem, hogy sz*rt nem tudok a kémialeckéből, mégis két ötös dolgozatot írtam, irodalomból és nyelvtanból szintén ötöst kaptam... Bár a többin nem lepődtem meg, csak a matekon. Kezdek nagyon nagy matekzseni lenni Amúgy marha jó napom volt ma, bár ez talán a holnapiról nem mondható el, nekem egy egész napos fizika-tanulást hoz majd a Joulupukki...
2013. december 04. 20:04
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én már a napokat számolom visszafele a szünetig, ám úgy néz ki egyelőre a dolog, hogy 12.19-én nálam annyi volt a sulit illetően 2013. Hála a jó Istennek, egész jól megoldotta az iskola ezeket a szombati ledolgozásokat nekünk szakmásoknak, ám úgy gondolom, hogy péntektől kezdve megkezdem a jól megérdemelt pihenésemet, ami már nincsen messze. Kikészít az iskola, a tömény tananyagok netovábbja, és az a vajmi kis sejtésem, hogy jövő héttől a gyakorlat sem lesz olyan tingli-tangli. Mindenesetre az meg tud mosolyogtatni, hogy már tényleg nincs sok hátra. Esküszöm, én abban a két hétben 0-24-ben aludni fogok. Ja, és a Medrollal kosaraztam.XD Becéloztam a gyógyszeres dobozba, és remélhetőleg örökre ott is marad. Nagyon széles spektrumú szteroid volt, amitől minden egyes mellékhatás kijött rajtam. Ezúttal célzott szteroidot kaptam, amiből összesen napi 6 mg-ot kell szedni, ami nem keserű és kapszula is. Hát, hogy én milyen boldog vagyok!
2 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Alison Lerman
2013. december 05. 10:16
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Igaz, hogy nekünk még december 23. napján, hétfőn is bent kell rohadnunk az iskolában (bár nem hinném, hogy akármit is csinálnák, mert pénteken van az osztályzógyűlés), viszont december 24.-től egészen január 16.-ig be sem kell tennem oda a lábam. Errefelé mindig király a téli szünet, mivel a szerbeknek január 7.-én van a karácsony, így egy kalap alá vettek mindenkit, és egy hónapig pihi van. Ja, és annak is, hogy holnapután hétvége, és holnapra csak 32-35 oldalt kell tanulni. Hála az égnek!
2013. december 05. 15:33
Annak, hogy tegnap a gyakorlatos csoporttal elmentünk a Planetáriumba, és ráadásul nekünk ingyen volt. Hát a székek majdnem olyan kényelmesek voltak, mint egy fotel, alig akartam fölkelni onnan. És tényleg olyan érzésem volt, mintha a csillagok meg a bolygók között lennék az űrben. Fantasztikus volt, és ráadásul még tanulhattam is belőle. Hála az égnek, a három kisasszony, akiket szívből utálok, nem jöttek, mert őket természetesen nem érdeklik az olyanok, amiktől egy kicsit is okosabbak lehetnek... De egyáltalán nem bántam.
Ma pedig bementem a cukorboltba, ami a gyár utcájában van, és mikor az eladó megtudta, hogy a gyárba járok gyakorlatra, végig kóstoltatott velem szinte minden cukrot. Hát annyi féle cukor volt ott, hogy én ilyet még életemben nem láttam. Mire haza értem, már alig voltam éhes...
Ma pedig bementem a cukorboltba, ami a gyár utcájában van, és mikor az eladó megtudta, hogy a gyárba járok gyakorlatra, végig kóstoltatott velem szinte minden cukrot. Hát annyi féle cukor volt ott, hogy én ilyet még életemben nem láttam. Mire haza értem, már alig voltam éhes...
2013. december 05. 19:42
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Annak, hogy nagyon jó a törifakt Imádom ezt az egy-másfél órát, nagyon felüdítő és sokkal közvetlenebb így a Tanár Úr is, meg hát azért egy-két olyan sztorit is hallhatunk, ami szerintem egy sima órán nem jönne fel.
Ja, és megtudtam, hogy tényleg van olyan, hogy tanár-diák szerelem, úgyhogy ez nem valami urban-legend
Ja, és megtudtam, hogy tényleg van olyan, hogy tanár-diák szerelem, úgyhogy ez nem valami urban-legend
MadHatter
2013. december 06. 12:26
Annak, hogy végre megérkezett a koncertjegyem. És ma nem mentem iskolába, így át tudtam venni én.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.