Ma éppen minek örülsz?
2014. január 20. 16:57
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Hát már annak is, hogy túléltem ezt a napot.
És hogy szerencsére megtudtuk, valószínűleg nem lesz két fizikánk egy héten az új órarend szerint.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 20. 19:28
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235979 Azonosító: 59785 online
|
Annak, hogy végre nem tellett egy órába, amíg el tudtam indítani egy zenét az mp4-emen, mert normálisan reagálnak a gombok. Imádom.
2014. január 21. 17:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ma voltam újabb kontrollon a betegségem miatt, és majdnem felsikítottam, amikor az orvos közölte velem, hogy a célzott szteroidot, a Budenofalkot is elhagyjuk! A napi két kapszula helyett három hónapig még egyet kell szednem és után ez a gyógyszer is vagy öt méterről lesz behajítva a gyógyszeres dobozba.
Az Imuran sajnos emelve lett fél adaggal és nem is valószínű, hogy el lesz hagyva, pedig most is sikerült összeszednem valami felsőlégúti fertőzést, ami miatt úgy van durranva a mandulám, mint a fene, de még mindig hihetetlenül örülök annak a az öt gyógyszerből már csak négy lesz.
2014. január 21. 18:18
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235979 Azonosító: 59785 online
|
Ma megérkezett Richelle Mead: The Fiery Heart című könyve.
Egy héttel az Amazon által kalkulált időpont előtt... jippiájéééé.
Jody
2014. január 21. 19:03
Ma éneken a Beatles-szel foglalkoztunk *-* Végre valami értelmes téma. Nagyon örültem neki, egy órával ezelőtt pedig a '60-as-70'-es éveket vettük, tiszta jó dolgokkal foglalkozunk.
Természetesen, mondanom sem kell, hogy velem együtt maximum négy ember tudta felsorolni a huszonvalahány ott levő ember közül a tagok nevét például, sőt volt, aki egyáltalán nem is hallott róluk ezelőtt.
De nagyon klassz volt, végig tudtam, miről beszél a tanár, és hallgattunk pár számot is. Ja, és a házi az, hogy az egyik dal szövegét le kell fordítani, illetve az egyik lemezről meg kell majd hallgatni azt a 30 dalt, ami rajta van, és írunk belőle zenefelismerőset. Tiszta király
Végre egy óra és egy feladat, aminek értelme is van.
Talán kicsit az énektanár angoltudása árnyékolja be a dolgot, mivel a kiejtése és a fordítása is borzalmas, de abszolút meg lehet szokni.
De nagyon klassz volt, végig tudtam, miről beszél a tanár, és hallgattunk pár számot is. Ja, és a házi az, hogy az egyik dal szövegét le kell fordítani, illetve az egyik lemezről meg kell majd hallgatni azt a 30 dalt, ami rajta van, és írunk belőle zenefelismerőset. Tiszta király
2014. január 21. 19:14
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Úgy néz ki,hogy tanulmányi kirándulásként elmegyünk valami nemzeti parkba ahol háziként el kell készitenünk egy miért jó a nemzeti park és miért nem jó fényképsorozatot
.(Úgy imádom hogy végre ilyen müveszeti gimibe járok a hülye álltalános helyet)Tökre izgulok
csak féltem az új gépem vagy két évig gyüjtöttem rá és amilyen vagyok még ott hagyom az őzeknek.
Szandi0820
2014. január 21. 19:24
Mindennap hálát adok Istennek,hogy kemény 7 óra hosszát -jobb esetben csak 6-ot,de olykor még az is sok- túléltem az osztálytársaimmal.
2014. január 21. 19:45
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Én annak hogy mindjárt itt a szülinapom!!
2014. január 22. 15:05
mikor gyalogoltam haza a suliból, még csak eső esett, aztán megkajáltam, és már szó szerint ömlik a hó. *-* megláttam, gyorsan lerohantam, örömömben pörögtem egyet, aztán szó szerint ugrándozva jöttem vissza a lakásba. már két hónapja a havat vártam.
2014. január 22. 15:28
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Idézet (Törpi. @ 2014.01.22. 15:05)
mikor gyalogoltam haza a suliból, még csak eső esett, aztán megkajáltam, és már szó szerint ömlik a hó. *-* megláttam, gyorsan lerohantam, örömömben pörögtem egyet, aztán szó szerint ugrándozva jöttem vissza a lakásba. már két hónapja a havat vártam. 
Ó,te mázlista...Bárcsak hozzánk is ideérne már.
Én annak, hogy ma voltunk az osztállyal fogászaton, és kiderült, hogy nincs rossz fogam. Számomra ez most hatalmas, hatalmas öröm.
Szandiiii
2014. január 24. 11:27
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18982 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
Esik a hó!
Egy kicsit megkésett ugyan, hisz Karácsonyra vártam, de így is jó. Most iskolába sem kell mennem, mert beteg vagyok, szóval kiélvezem ezt a helyzetet. Annyira jó, hogy végre teljesült ez a kívánságom, végre látok igazi havat, kb. 1-másfél éve nem havazott nálunk!
Szandiiii
2014. január 24. 16:15
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
|
Nem meglepő,annak,hogy vééégre esik a hó.
És ez a nap,annak ellenére, hogy nem indult valami jól, tipikusan " bal lábbal keltem fel " hangulatom volt, de aztán elkezdett havazni, és csupa jó történt velem ma. Habár most kicsit kevésbé érzem jól magam, fáj a hasam, fáradt vagyok...
2014. január 24. 19:07
Én annak örülök, hogy péntek van, és végre van elég időm az adatlapjaim szerkesztésére, vagyis a csomagéra, mivel el vagyok maradva
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.