Ma éppen minek örülsz?
2014. január 24. 20:45
Idézet (KissBull @ 2014.01.24. 20:45)
ma ki kaptam félévi és kámia:5-ös lett! 
Kémia:5 *
2014. január 25. 13:21
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Szombat van,
nem mellesleg elég jó lett a féléviim is.
2014. január 25. 13:32
Jött hozzánk egy új póni, mármint a tanyára, és ha egy kis szerencsénk van, foglalkozhatunk vele mi is földről. *-* Annyira jó lenne, évek óta csodálom ezt a módszert, és jó lenne benne tapasztalatot szerezni egy fiatalka lóval. Remélem, hogy kapunk rá engedélyt, mert akkor mi is tanulunk és ő is tanulhat.
2014. január 25. 18:22
Még novemberben fogadtam egyik haverommal, és ő vesztett!!
És az volt a büntetése, hogy kiszőkítem a haját (azért kellett ennyit várni, mert kopasz, és mostanra nőtt meg a haja, annyira, hogy látványos legyen). Egyik barátnőm volt az asszisztensem, mert ő fodrász, és jobban ért az ilyen dogokhoz. Hát mikor megláttuk a végeredményt, a könnyünk folyt a nevetéstől.
Komolyan, úgy néz ki mint egy német cserediák.
És a legjobb benne, hogy egy hétig így kell hagynia, és csak utána nyírhatja le.
És a legjobb benne, hogy egy hétig így kell hagynia, és csak utána nyírhatja le.
2014. január 26. 11:55
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235791 Azonosító: 59785 offline
|
Több, mint valószínű, hogy idén végre teljesül egy álmom és élőben nézhetem az F1-et a Hungaroringen, a hugicám társaságában.
Erre várok, mióta csak nézem (vagyis mr megszámlálhatatlanul hosszú ideje) és úúúú, már most be vagyok sózva.
Ha összejön, akkor idén háromszor látogatjuk meg a Ringet, mert WTCC-re és WSR-re biztosan megyünk.
2014. január 26. 11:56
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
annak,hogy van hó
D
2014. január 27. 11:49
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Jelnleg beteg vagyok és ezért lemaradok a fotó laborba tervezett mai sulis 45 perces kis kirándulásról
,de minden rosszban valami jó
,ezért annak örülök,hogy nem kell megírnom a mai matek tz-t
2014. január 27. 13:54
Kaparós sorsjegyen nyertünk anyával 6000Ft-ot.
2014. január 27. 19:26
Hogy ma megszületett nővérem 2. gyereke, aki fiú lett.
..és ezáltal már büszkén mondom, hogy "háromszoros" nagybácsi lettem, mivel már 2 unokahúgom van.
Tehát itt volt az ideje, hogy egy fiú csemetével is bővüljön a család.
Szóval újra lehet babázni.
Ja és ami még eszembe jutott csak úgy érdekességkép, hogy nővérem ugyanúgy 31 évesen szült most, mint engem anyum, és a sógorom pedig pontosan annyi idős, mint apa volt a születésemnél. Ez milyen érdekes. Még a legidősebb nővérem is 31. évesen szülte meg a kislányát pár éve.
Ja és ami még eszembe jutott csak úgy érdekességkép, hogy nővérem ugyanúgy 31 évesen szült most, mint engem anyum, és a sógorom pedig pontosan annyi idős, mint apa volt a születésemnél. Ez milyen érdekes. Még a legidősebb nővérem is 31. évesen szülte meg a kislányát pár éve.
2014. január 27. 19:30
Történelemből kilenc lett volna az összmédiám, de a tanárnő megkérdezte, hogy szeretnék e javítani, mondtam , hogy igen, erre ő nem kérdezett semmit és lezárt tizesre xd Plusz, hogy szüneteken nem kaptam sok fürdetést
2014. január 27. 19:34
Nem örülök ennek, inkább kíváncsi vagyok
Ma megkértem az angoltanáromat, hogy segítsen lefordítani egy Manson számot, mert sehol sem találtam a neten.
Mondta, hogy küldjem át neki a dalt, és ő megnézi, hogy tud-e segíteni. (mondjuk sok dolga nincs, a refrént és az átkötést értem, csak a versszakokkal van baj). És én, képes voltam neki elküldeni a klipet...
naggyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog reagálni a mOBSCENCE-re...
Már egy Avril számon is (17) kiakadt, mondjuk nem is csodálom
(sneaking in the neighbour's swimming pool...
)
2014. január 27. 19:35
A pályaválasztási tanácsadónknak végre le tudtam adni a választásaimat suli/különböző órák ügyében, ráadásul megnyugatott hogy az átlagom elég jó ahhoz, hogy ha valamilyen oknál fogva elszúrnám egyik-másik felvételi tesztet, akkor is meg lenne a helyem ott, ahová nagyon szeretnék bekerülni, úgyhogy most megnyugtatott. xD
2014. január 28. 01:08
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Most, annak, hogy már csak 3 vizsgám van és mehetek haza
és ENNEK a videónak. Úgy feldobta a hangulatomat. Dylan milyen kis ideges lett 1:26-nál.
Ezt a szidást!
Szegény csaj, tuti kiábrándult a kis kedvencéből. Nálam ez édes kevés lenne, főleg mivel jogos!
Idézet
Question: "Why is there commercials on Teen Wolf?" - D: It's why are there commercials.. My goodness. That's your answer. You know what, that's why go to school dude."
Ezt a szidást!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.