Ma éppen minek örülsz?
2014. április 02. 13:51
Annak, hogy végre túl vagyok a vizsgán. Tegnap és tegnap előtt annyira még nem is, viszont ma reggel úgy izgultam, hogy egy falat se ment le a torkomon. Na jó, azért nagy nehezen leerőszakoltam a torkomon egy májkrémes szendvicset, meg egy Twixet, és ittam egy kávét, hogy ne fejeljem le a porcelántányérokat. Aztán amint elkezdődött a vizsga, és elkezdtem festeni, teljesen megnyugodtam, és olyan volt mintha csak gyakorlaton lennék. Reggel nyolctól, délig csináltuk, bár én már kész voltam fél tizenkettőkor. És az enyém lett a legjobb a csoportból, 100 pontból 97 pontom lett.
Úgyhogy meg is ünnepeltem, és vettem egy csomó csokit. Bár az igazi ünneplés az hétvégére esik, mert egyik barátnőm meghívott minket a szőlőjükbe, és ott aztán majd kirúgunk a hámból. Na jó, de csak finoman, porcelánfestőkhöz méltóan.
2014. április 04. 11:52
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Az egész úgy kezdödőtt, hogy még hétfőn jártam a könyvtárba és megláttam a kedvenc könyvsorozatom részeit, a Szent Johanna Gimit. Igen ám, de ott 5. résztől vannak meg a könyvek, én pedig csak a 2.-ig jutottam. Elpanaszoltam a barátnőimnek ezt és az egyik felajnálotta, hogy elhozza nekem a Megyei könyvtárból a hiányzott részeket. Azt hittem ,hogy nem fogja tudni elhozni, de tegnap reggel átadta én pedig nem is tudjam hova kapjam a fejem.
És annyira boldog vagyok. Nem csak a könyv miatt, hanem, mert sose tettek ilyesmit értem. Örök hálával tartozok ezért neki. Egy igaz barátot ismertem meg benne.
2014. április 04. 12:05
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Annak, hogy vége lesz a hétnek.
2014. április 04. 19:27
Pénteknek, holnap megnézhetem a Noét melyre két hete várok.
2014. április 04. 21:26
Mogyorós túrórudinak, egy csomag mogyorónak, és az új fekete körömlakkomnak.
2014. április 06. 12:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Annak, hogy voltam szavazni, szóval rajtam már nem múlik...
Viszont piszkosul kíváncsi vagyok az eredményre. Biztató, hogy a részvételi arány ** magasnak bizonyul, talán bejön, amit szeretnék.
Viszont piszkosul kíváncsi vagyok az eredményre. Biztató, hogy a részvételi arány ** magasnak bizonyul, talán bejön, amit szeretnék.
2014. április 07. 14:23
Nem volt se nyelvtan, se matek tanár és filmeztünk.
2014. április 07. 15:03
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Annak, hogy lassan vége a hétfői napnak.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: