Ma éppen minek örülsz?
2014. március 24. 16:10
Nem kellett suliba mennem, bár igaz: beteg vagyok plusz kaptam egy hetet. Ja, és most ettem meg egy doboz Kinder csokit.
2014. március 25. 21:33
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18982 Csatolások: 19660 Azonosító: 168141 offline
|
Mikor reggel felkeltem nem gondoltam volna, hogy ilyen jó estém lesz. A sráccal, aki tetszik a mai nap egy fordulópont volt. Most jutottunk el odáig, hogy tényleg bizalmasan beszéljünk és olyan információkat osszunk meg egymással,amit eddig senki mással. S mikor azt írta a majd' 10 percen át tartó írásomra, hogy ez ritka jól esett neki és örül, hogy nem váltott sulit félévkor, meg hogy 100% hogy nem lenne még egy ilyen osztálytársa, mint én... Könnybe lábadt a szemem.
Nagyon jól esett és tudom, hogy ez most tényleg egy hatalmas nagy fordulópont volt a kapcsolatunkban. Remélem még sok ilyen beszélgetésünk lesz, mert ez megér nekem mindent. Csak ugye ott a bűntudat, hogy nem mondom el neki a teljes igazat az érzéseimről, de ezzel próbálok nem foglalkozni, amíg biztos nem vagyok az Ő érzéseiben...
1 felhasználónak tetszik:
Récy98
2014. március 28. 22:28
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235979 Azonosító: 59785 online
|
Tegnap megérkezett, de csak ma tudtam átvenni a második Elfújta a szél poszteremet. Kicsit variálnom kell miatta a fent lévő posztereken, mert olyan hatalmas, mint az előző és már annak is alig találtam helyet, de nagyon megéri.
Valamint: el sem hiszem, hogy eljutottunk ide is. Végre utazhattam a 4-es metrón.
Nagyon tetszik, hogy itt végre nem egy kaptafára készültek a megállók, hanem mindegyik más. A legszebb -ezt már több embertől hallottam- a Szent Gellért téri. Lenyűgöző.
Valamint: el sem hiszem, hogy eljutottunk ide is. Végre utazhattam a 4-es metrón.
2014. március 29. 01:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2014.03.28. 22:28)
Tegnap megérkezett, de csak ma tudtam átvenni a második Elfújta a szél poszteremet. Kicsit variálnom kell miatta a fent lévő posztereken, mert olyan hatalmas, mint az előző és már annak is alig találtam helyet, de nagyon megéri.
Nagyon tetszik, hogy itt végre nem egy kaptafára készültek a megállók, hanem mindegyik más. A legszebb -ezt már több embertől hallottam- a Szent Gellért téri. Lenyűgöző. 
Wow, üzembe helyezték a 4-es metrót?XD Azt hittem, hogy soha sem fog eljönni ez a pillanat. Majd, ha párommal bent járunk Pesten, akkor kipróbáljuk. Kíváncsi vagyok, hogy mit építettek majdnem egy évtizedig.XD
Szandi0820
2014. március 29. 11:06
A tegnapi napom fergeteges volt egész napom vidám volt sokat nevettünk a barátnőimmel. Eddig a mai nap is ilyen jó. Örülök hogy jó az idő süt a nap és ma van 15 órakor a Pán Péter előadásnak a táncpróbálja.
2014. április 01. 16:33
Április elseje. Bolondok Napja.
A mostani igazából nem volt olyan nagyon "hűakkormostmindenkitmegszívatunk" fajta, de nagyon sokat nevettünk.
És hát majd jövőre...az vicces lesz
2014. április 01. 17:02
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235979 Azonosító: 59785 online
|
Idézet (Beyla @ 2014.03.29. 01:49)
Wow, üzembe helyezték a 4-es metrót?XD Azt hittem, hogy soha sem fog eljönni ez a pillanat. Majd, ha párommal bent járunk Pesten, akkor kipróbáljuk. Kíváncsi vagyok, hogy mit építettek majdnem egy évtizedig.XD
Bizony-bizony.
Mától átálltunk digitális csomagra, úgyhogy visszakaptam a VH1-t.
Beyla
2014. április 01. 17:10
|
|
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline
|
Annak,hogy vége a mai tanítási óráknak.
Na meg persze,hogy van netem. Mostanság túl sokszor megy el "kirándulni"
Na meg persze,hogy van netem. Mostanság túl sokszor megy el "kirándulni"
2014. április 01. 17:13
Annak hogy egy bizonyos ember él és lélegzik (:
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.