Írtam egy jó dogát abból a tantárgyból,
amit szép szóval mondva is rühellek. És annak is, hogy ma nagyon sokat nevettem.
Ma éppen minek örülsz?
2014. szeptember 24. 20:33
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. szeptember 24. 21:11
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Annak,hogy hajat mostam.
Rocket
2014. szeptember 25. 09:57
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Annak, hogy reggel sikerült felkelnem és nem aludtam el
ApusztákBoszorkánya
2014. szeptember 25. 11:09
Annak, hogy végre kiderült, hogy mégis egészséges a még meg nem született unokaöcsém.
8 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
Beyla,
Lil98,
Szandi0820,
AFCfan,
Ariana000,
Rocket,
fviktória95
2014. szeptember 25. 13:04
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline |
hogy ma nincs suli és pihenhetek
ApusztákBoszorkánya
2014. szeptember 25. 13:30
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Annak,hogy vettem chipset!
2014. szeptember 25. 14:33
Annak, hogy ma megérkeztek a suliba a cserediákok. És, hogy ma megyek Oláh Gergő koncertre amit már nagyon várok:,D
2014. szeptember 25. 22:59
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline |
Annak, hogy betegség miatt nem kell suliba mennem. Jó a betegségnek nem örülök, de cél szentesíti az eszközt.
2 felhasználónak tetszik:
Lil98,
ApusztákBoszorkánya
2014. szeptember 26. 18:17
Visszajött a gépem a szerelőtől (bizony, lába kélt és hazasétált), és működik is!
Viccet félretéve, nagyon gyors, és nem csinál hülyeségeket. Igaz, hogy az egészet resetelni kellett, de legalább a dokumentumaim megmaradtak. Ezúttal remélem nem botlok bele valami vírusba.
Viccet félretéve, nagyon gyors, és nem csinál hülyeségeket. Igaz, hogy az egészet resetelni kellett, de legalább a dokumentumaim megmaradtak. Ezúttal remélem nem botlok bele valami vírusba.
2014. szeptember 26. 18:21
annak hogy ma 5 osztálytársammal és 1 évfolyamtársammal elmentünk a mamutba fagyizni, és valami isteni volt utána beszélgettünk egy ideig, majd 3-an elmentek, és ezután bementünk a mekibe, és mindenről beszéltünk, majd benéztünk a clairs-be szóval mondhatni tök jó nap ez a mai és jövőhét pénteken gólyaavató és jövőhét szombaton meg szülinapom lesz!
2014. szeptember 26. 18:37
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Annak, hogy péntek van és holnap mehetek az állatmenhelyre a sok imádni való állat közé, segíteni nekik, ahogyan csak tudok.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Lil98
2014. szeptember 27. 13:38
Annak, hogy létezik az Ossian.
Tegnap voltam a koncertjükön, és az egyik dal alatt elgondolkoztam, hogy most van egy éve, hogy ismerem őket. Egy évet kellett várnom, hogy végre eljussak a koncertjükre. Szerencsés vagyok, hogy eljutottam. És annyira jó kedvem lett ezt végiggondolva. Az járt a fejemben, milyen csodálatos, hogy ott van tőlem pár méterre az az öt ember, akik megmentettek, és újra rájöttem, miért is az Ossian a kedvenc zenekarom. Rájöttem, miért buliztam jobban tegnap, mint eddig bármelyik Kárpátián. Mert nekik többet köszönhetek... Ők éltetnek. És annyira fantasztikus volt, hogy ott lehettem, hogy arra nincsenek szavak.
Lehet, hogy ez így kicsit nyálas, de én tényleg nekik köszönhetem az életemet, és a tegnapi koncerten se csalódtam bennük. A hangulat iszonyú jó volt, a fiúk pedig eszméletlenül kedves emberek, csak még jobban megszerettem őket, már ha ez lehetséges.
Tegnap voltam a koncertjükön, és az egyik dal alatt elgondolkoztam, hogy most van egy éve, hogy ismerem őket. Egy évet kellett várnom, hogy végre eljussak a koncertjükre. Szerencsés vagyok, hogy eljutottam. És annyira jó kedvem lett ezt végiggondolva. Az járt a fejemben, milyen csodálatos, hogy ott van tőlem pár méterre az az öt ember, akik megmentettek, és újra rájöttem, miért is az Ossian a kedvenc zenekarom. Rájöttem, miért buliztam jobban tegnap, mint eddig bármelyik Kárpátián. Mert nekik többet köszönhetek... Ők éltetnek. És annyira fantasztikus volt, hogy ott lehettem, hogy arra nincsenek szavak.
Lehet, hogy ez így kicsit nyálas, de én tényleg nekik köszönhetem az életemet, és a tegnapi koncerten se csalódtam bennük. A hangulat iszonyú jó volt, a fiúk pedig eszméletlenül kedves emberek, csak még jobban megszerettem őket, már ha ez lehetséges.
2014. szeptember 27. 13:45
Végre betudtam kapcsolni a laptopom
Körül belül 10:00-kor lefagyott az egész gép, és nem bírtam vele mit csinálni. Ki se tudtam kapcsolni,"hangyaháború" tört ki a képernyőn
Én az okos fejemmel kitaláltam hogy ha lemerülne a gép aztán újra bekapcsolnám újra működne!
Na ez bejött, rácsatlakoztattam a töltőt és végre működik!
Informatikus leszek!
Körül belül 10:00-kor lefagyott az egész gép, és nem bírtam vele mit csinálni. Ki se tudtam kapcsolni,"hangyaháború" tört ki a képernyőn
Én az okos fejemmel kitaláltam hogy ha lemerülne a gép aztán újra bekapcsolnám újra működne!
Na ez bejött, rácsatlakoztattam a töltőt és végre működik!
Informatikus leszek!
2014. szeptember 27. 22:05
Törzsgyökeres kecskeméti focidrukkerként hat éven keresztül egyetlen meccset sem hagytam ki, rendes belebetegedtem, ha véletlen úgy adódott, hogy egy mérkőzésre nem tudtam kijutni, ám az utóbbi időszakban nem jártam ki, ami főként a megemelkedett jegyáraknak tudható be. Viszont a héten úgy döntöttünk a csajokkal, hogy a ma délutáni meccset nem hagyjuk ki: tökéletes időjárás volt hozzá. Olyan jó érzés volt ismét a stadionba ülni, újra az a régi érzés fogott el, mint anno. És hát a nap csúcspontja az volt, amikor a lefújás után kijöttek pacsizni a jól megérdemelt győzelem megünnepléseként, és testközelből megcsodálhattam a kis "szerelmemet".
Szandi0820
2014. szeptember 27. 22:12
Néztem az X-faktort, és örömmel láttam, hogy a tehetségtelen nyálas kis tinik után végre jöttek kiváló zenészek is le a kalappal. Remélem bekerülnek <3
2014. szeptember 28. 13:45
annak, hogy csatlakoztam a we it-re és egyszerűen imádom!! azt az oldalt mondhatni nekem találták ki, eskü. azok a képek, amik ott fent vannak valami fantasztikusak i we it
2014. szeptember 28. 15:03
Idézet (evolence @ 2014.09.28. 13:45)
annak, hogy csatlakoztam a we it-re és egyszerűen imádom!! azt az oldalt mondhatni nekem találták ki, eskü. azok a képek, amik ott fent vannak valami fantasztikusak i we it
és annak is örülök, hogy szombaton 15 éves leszek!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.