Ma éppen minek örülsz?
2015. február 15. 10:23
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Lana Del Rey a nap sztárja, ez egész egyszerűen csodálatos, nagyon örülök neki!
2015. február 15. 16:23
Figyelem ön most csöpögős szöveget fog olvasni.
Ma kivételesen nagyon örülök. Az egyik legjobb barátnőmnek telejesült egy régi nagy álma, amiért nagyon hosszú utat járt be és sokat küzdött érte. Ha példaképet kell választanom, akkor az ő lenne, mert képes volt kitartani ilyen hosszú időn keresztül és nem adta fel minden egyes kudarc után, miközben tudom, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie nap mint nap és mások is próbálták lehúzni. Hihetetlen jó érzés, hogy részt vehetek az örömében, olyan mintha a testvérem lenne. Örülök, hogy vagyunk egymásnak, örömömben csak potyognak a könnyeim
Ma kivételesen nagyon örülök. Az egyik legjobb barátnőmnek telejesült egy régi nagy álma, amiért nagyon hosszú utat járt be és sokat küzdött érte. Ha példaképet kell választanom, akkor az ő lenne, mert képes volt kitartani ilyen hosszú időn keresztül és nem adta fel minden egyes kudarc után, miközben tudom, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie nap mint nap és mások is próbálták lehúzni. Hihetetlen jó érzés, hogy részt vehetek az örömében, olyan mintha a testvérem lenne. Örülök, hogy vagyunk egymásnak, örömömben csak potyognak a könnyeim
2015. február 19. 00:44
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline |
-holnap és pénteken sincs suli
-rájöttem hogy én roh@dtul de szeretem ezt az osztályt! beszélek az osztálytársaimmal,és egyszerűen közben ráébredek ahogy beszél hozzám hogy mennyire imádom az adott embert,és legszívesebben megölelném
-ma arra vettem elő a telómat hogy mindenhol engem kerestek. nem volt szándékomban megijeszteni bárkit is,egyszerűen csak elfeledkeztem az időről és nem szóltam hogy hol vagyok, a telefont meg nem vettem fel mert a táskámban volt lenémítva. apáék kezdtek el keresni,aztán 2 legjobb barátnőm,aztán egyik legjobb fiú barátom,majd az osztályfőnök kiírta a facebook csoportunkba hogy mit tudnak rólam,és rögtön mondta mindenki hogy merre voltam/megyek így hamar "előkerültem" .őszintén, nem figyelemfelkeltésként csináltam,de szintén őszintén,roh@dtul jól esett hogy ennyien törődnek azzal hogy mi van velem
-3 tanárom kivételével egyszerűen mindenhol azt érzem hogy teljesítenem kell. nem,nem nyalizásnak,csak nem bírnám elviselni hogyha nem tudnák hogy én mire vagyok képes. ezért teperek (mondjuk megjegyezném nem tanulok sokat,gyorsan fog az agyam),és ez meg is látszik a jegyeimen. van két olyan tanár is akit komolyan szeretek,pedig tanítanak és nem csak jófejek,van aki eléggé lenézett engem ezért az ellenkezőjét akarom bizonyítani,és jó úton haladok,van aki egyszerűen nagyon szeret engem,és ezért nem akarok csalódást okozni,van akit csak úgy bírok,egy k.csög de velem rendes. rájöttem hogy csak a teljesítménnyel tudok bizonyítani,és azzal is szeretnék. szóval tulajdonképpen kihozzák belőlem a jót. életeben nem tettem magam ennyire oda tesin, de jól esik,jól esik a mozgás,jól esik az ha megdicsérnek. az ofőmmel is úgy elbeszélgetek mint egy osztálytársammal. egyre jobban bízok magamban,elfogadtam magam,és így tényleg jobban megy minden.szívesen megyek órára,megszerettetik velem a nyelvet vagy mondjuk a sportot.
-élvezem az életet,és boldog is vagyok
-rájöttem hogy én roh@dtul de szeretem ezt az osztályt! beszélek az osztálytársaimmal,és egyszerűen közben ráébredek ahogy beszél hozzám hogy mennyire imádom az adott embert,és legszívesebben megölelném
-ma arra vettem elő a telómat hogy mindenhol engem kerestek. nem volt szándékomban megijeszteni bárkit is,egyszerűen csak elfeledkeztem az időről és nem szóltam hogy hol vagyok, a telefont meg nem vettem fel mert a táskámban volt lenémítva. apáék kezdtek el keresni,aztán 2 legjobb barátnőm,aztán egyik legjobb fiú barátom,majd az osztályfőnök kiírta a facebook csoportunkba hogy mit tudnak rólam,és rögtön mondta mindenki hogy merre voltam/megyek így hamar "előkerültem" .őszintén, nem figyelemfelkeltésként csináltam,de szintén őszintén,roh@dtul jól esett hogy ennyien törődnek azzal hogy mi van velem
-3 tanárom kivételével egyszerűen mindenhol azt érzem hogy teljesítenem kell. nem,nem nyalizásnak,csak nem bírnám elviselni hogyha nem tudnák hogy én mire vagyok képes. ezért teperek (mondjuk megjegyezném nem tanulok sokat,gyorsan fog az agyam),és ez meg is látszik a jegyeimen. van két olyan tanár is akit komolyan szeretek,pedig tanítanak és nem csak jófejek,van aki eléggé lenézett engem ezért az ellenkezőjét akarom bizonyítani,és jó úton haladok,van aki egyszerűen nagyon szeret engem,és ezért nem akarok csalódást okozni,van akit csak úgy bírok,egy k.csög de velem rendes. rájöttem hogy csak a teljesítménnyel tudok bizonyítani,és azzal is szeretnék. szóval tulajdonképpen kihozzák belőlem a jót. életeben nem tettem magam ennyire oda tesin, de jól esik,jól esik a mozgás,jól esik az ha megdicsérnek. az ofőmmel is úgy elbeszélgetek mint egy osztálytársammal. egyre jobban bízok magamban,elfogadtam magam,és így tényleg jobban megy minden.szívesen megyek órára,megszerettetik velem a nyelvet vagy mondjuk a sportot.
-élvezem az életet,és boldog is vagyok
2015. február 20. 19:05
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Természetesen a pénteknek.
2015. február 20. 19:14
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Ma voltam szóbeli felvételi vizsgát tenni. Magyar irodalomból és angol nyelvből is, mind a kettőt nagyon jónak éreztem, és azt mondták, hogy várnak szeretettel az iskolában. Csodálatos érzés túl lenni az összes felvételin, végre lazíthatok egy kicsit, miközben azt érezhetem, hogy nagy valószínűséggel fel fognak venni oda, ahová szeretném!
1 felhasználónak tetszik:
IQninja99
2015. február 22. 14:13
Hogy holnap előadást tartok az én példaképeimről énekórán
2015. február 23. 16:40
1. Kaptam egy kis ötöst föciből, csak mert Justin Bieber-t Los Angeles látványosságai közé soroltam. #lol
2. Azt hiszem kezdem érteni az algebra lényegét.
3. Hétvégén Pesten kosármeccs. <3
4. 5 hétig egy brit csaj az angol tanárunk, tetszik az akcentusa.
2. Azt hiszem kezdem érteni az algebra lényegét.
3. Hétvégén Pesten kosármeccs. <3
4. 5 hétig egy brit csaj az angol tanárunk, tetszik az akcentusa.
2 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
IQninja99
2015. február 23. 17:52
Valószínűleg az általam javasolt idézet fog rákerülni a tablónkra. Nem bírom az ofőnket, sem az osztály egy bizonyos részét, de ez azért jól esett.
2015. február 23. 22:05
hogy ma nem kellett suliba mennem a szóbeli miatt!! (nem úgy értem, hogy ma voltam szóbelizni, hanem hogy ma nem volt tanítás, mert jöttek a mi sulinkba szóbelizni) de durva, egy éve szóbeliztem
2015. február 23. 22:14
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ittam egy jó kávét és felfedeztem a BTK környékén egy klassz kis kávézót.
Szandi0820,
IQninja99
2015. február 23. 22:56
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
hogy írtam egy majdnem kész bemutatkozást ezen az oldalon....de nem volt időm befejezni(annak már nem örülök..)
2015. február 25. 20:55
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Végre ofő beírta az igazgatói dicséretemet, amit már decemberbe kaptam, de elhagytam az ellenörzőm. Anya majdnem elájult a büszkeségtől, eddig csak szaktanárikat irogatott alá.
Szandi0820,
IQninja99
2015. február 26. 10:53
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Annak, hogy síszünet van és nem kell sulibamennem meg amikor felkeltem, anyu csinált sütit, ami még meleg ja, és sikerült egyszerre fedeztetni az unikornisaimat az élet apró örömei
1 felhasználónak tetszik:
IQninja99
2015. február 26. 14:15
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
A barátnőm áll-leszakítós meglepetésének, amit nem sokkal ezelőtt hozott meg a postás... Egészen konkrétan kaptam tőle egy Kingsman moziplakátot, közepén egy bazinagy Harry Harttal... Hát azt hittem, hogy kifekszem, mikor megláttam... Közöltem vele, hogy ennek keret kell... Aztán megvan, ki őrzi éjszakánként az álmaimat... A kedvenc titkosügynököm...
Szandi0820,
IQninja99
2015. február 27. 08:00
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Tegnap a párom felvetette, - jelzem, teljesen magától - hogy esetleg megnézné megint a moziban a Kingsmant, mert nagyon tetszett neki és elsőre amúgy is nagyon tömény volt. Hát lehet ezzel ellenkezni? Így pedig felállítom a mozis rekordomat: még egy filmre sem mentem el eddig háromszor... Kétszer egyszer már igen, A múmia második részére... Úgy látszik, kell valami jó sztori, ami Londonban (is) játszódik és akkor ez lesz a végeredmény...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.