Ma éppen minek örülsz?
2015. május 27. 12:17
Végre túl vagyok a kompetencián. És csak 2-3 hét van a suliból
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2015. május 27. 12:28
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Túl vagyok a mai vizsgaturnuson. Hat tétel, hat felelés, volt olyan, ahol kiemelkedően teljesítettem, míg volt olyan is, ahol sajnos kevésbé. Ettől függetlenül túl vagyok rajta. Éjszaka alig aludtam másfél órát, olyan vagyok, mint a mosott sz*r, de annak nagyon örülök, hogy a vizsgaelnöknek nagyon f*szán megmutattam, hogy igen is értem a dolgomat, sőt még meg is dicsérte a teljesítményemet, ami persze borzasztóan jól esett. Az elmúlt négy napom a tanulásról szólt, de a következő minimum négy pedig a határtalan döglésről és semmittevésről fog. Kortyolgatom a jól megérdemelt pohár kólámat, igyekszem agyilag is feldolgozni a mai napi eseményeket, mert bár összességében nem teljesítettem rosszul, de mégis voltak hullámvölgyek, és néhol már olyan ideges voltam, hogy egy kis árva szelet kenyér sem csúszott le a torkomon, pedig tudtam, hogy muszáj ennem, két órával később meg úgy éreztem, hogy megváltom a világot. Még egy kicsit relaxálok, átmegyek a páromhoz és sz*rok magasról az egész világra. Kitettem ma magamért, megérdemlem a pihenést.
2015. május 27. 17:58
Levizsgáztam gitárból Ideje volt már. Plusz megérkezett az e-mail, hogy postázták a hetek óta várt nyakláncom, ami remélhetőleg holnap megérkezik. Ja, és holnap csak kilencre kell suliba mennem, elmarad az első óra.
2015. május 27. 18:02
sziv55 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 649 Csatolások: 10 Azonosító: 206347 offline |
Idézet (RockMe @ 2015.05.27. 17:58)
Levizsgáztam gitárból Ideje volt már. Plusz megérkezett az e-mail, hogy postázták a hetek óta várt nyakláncom, ami remélhetőleg holnap megérkezik. Ja, és holnap csak kilencre kell suliba mennem, elmarad az első óra.
Gratulálok!Amúgy én annak,hogy mindjárt vége a sulinak *nagyon boldog*
Bátor Ventillátor
2015. május 28. 15:59
Meghozták a nyakláncom. Megérte hónapokat várni rá, gyönyörű.
a kezem belerondít a képbe, ignoráljátok, lol
a kezem belerondít a képbe, ignoráljátok, lol
8 felhasználónak tetszik:
Jody,
AFCfan,
sziv55,
Szandi0820,
IQninja99,
An_d_a,
Bátor Ventillátor,
riri17
2015. május 28. 18:03
Kompetenciát, konfirmálást, utóbbiból következően mindenféle-fajta családi banzáj túlélését sikeresen teljesítettem. Éljen a túlélőösztönöm!
Mellesleg annak, hogy az utóbbi napokban fel tudtam venni közel 10 (jövőbeli) osztály -, illetve évfolyamtársammal a kapcsolatot, és... hát mit ne mondjak; sok lesz ott a rokonlélek.
Mellesleg annak, hogy az utóbbi napokban fel tudtam venni közel 10 (jövőbeli) osztály -, illetve évfolyamtársammal a kapcsolatot, és... hát mit ne mondjak; sok lesz ott a rokonlélek.
2015. május 29. 19:48
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Tegnap megjött a telefonom és sikerült mindent átmásolnom is.
+ Vasárnap megyek Zalaegerszegre, Bosszúállok: Ulton korát nézni.
+ Vasárnap megyek Zalaegerszegre, Bosszúállok: Ulton korát nézni.
Szandi0820
2015. május 29. 19:56
Annak hogy ma találkoztam Tóth Andival és csináltam vele képet és kaptam autógrammot
2015. május 29. 20:51
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Mint kiderült, a brutállassú netünk egyik oka a kb. özönvíz előtti modem, így azt mondták, hogy kicserélik nekünk. Ha pedig már úgyis kicserélik, anyu megkérte őket, hogy wifiset hozzanak, szóva hurrá... legkésőbb kedd estétől nem csak a vonaton tudom majd frissíteni az appjaimat, hanem itthon is (sőt, akkor már nem a vonaton kell).
+ Örülök a fejemnek, amiért nem vettem meg anno az akciós Charlie és a csokoládégyárat egy ezresért, mert tegnap ugyanannyiért duplalemezes változatot tudtam venni.
+ Örülök a fejemnek, amiért nem vettem meg anno az akciós Charlie és a csokoládégyárat egy ezresért, mert tegnap ugyanannyiért duplalemezes változatot tudtam venni.
Bátor Ventillátor
2015. május 29. 20:53
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline |
Én éppen azon örülök hogy végre hétvége ! Nincs több suli
2015. május 30. 01:04
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Annak,hogy megvan a jegyem a Szigetre.
(Komolyan mondom,még akkor sem voltam ilyen boldog,amikor Pottermore-on be lettem osztva a Mardekárba.Nem,nem vagyok creepy,köszi az észrevételt )
Egyetlenegy hozzáfűzni valóm maradt még: rettegj, Avicii,jövööök
(Komolyan mondom,még akkor sem voltam ilyen boldog,amikor Pottermore-on be lettem osztva a Mardekárba.Nem,nem vagyok creepy,köszi az észrevételt )
Egyetlenegy hozzáfűzni valóm maradt még: rettegj, Avicii,jövööök
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Cute girl 998
2015. május 30. 21:25
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Tegnap este életemben először voltam egy melegbárban Hogy is mondjam, fura volt, hogy egy pasinak sem akartam tetszeni, mert rám sem néztek Viszont a transzvesztita buli k.rva jó volt Hatalmas bulit csaptak És mennyi jó pasi meleg... (((
2015. június 02. 15:51
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Végre megérkezett a nyelvvizsga bizonyítványom az angol alapfokú komplex nyelvvizsgámról. Plusz kiderült, hogy felvettek abba a kollégiumba, amelybe a legjobban szerettem volna menni.
2015. június 02. 15:55
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Ma meg lehetett nézni az előrehozott angol írásbeli eredményét, elvileg 92% -os lett. Még jön majd hozzá a szóbeli, remélem tud rajta emelni 6%-ot, mert egy 98%-nak nagyon örülnék. De így is nagyon boldog vagyok.
2015. június 02. 21:12
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
1 hozzászólás kell az 1000-hez.
Végre, már nem tudom mióta nyavalygok hogy legyen már meg, mert kilógok a veterán fórumosok közül - ejdenagyapofám- - én veterán - - röhögavakbelem -.
Viccet félretéve, örülök, hogy végre valamit elértem a neten. Semmi netes játékban nem voltam a profik között, nem voltam benne a top10ben sose, és most elértem a legalsó léc legalsó élét. Szánalmas vagyok.
Végre, már nem tudom mióta nyavalygok hogy legyen már meg, mert kilógok a veterán fórumosok közül - ejdenagyapofám- - én veterán - - röhögavakbelem -.
Viccet félretéve, örülök, hogy végre valamit elértem a neten. Semmi netes játékban nem voltam a profik között, nem voltam benne a top10ben sose, és most elértem a legalsó léc legalsó élét. Szánalmas vagyok.
2015. június 04. 17:33
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Annak, hogy működik a fotófeltöltés a profilon. - már mióta próbálgatom basszus.
Azt hiszem, most mind a 4000 képemet felteszem, és boldogságot árasztok a Földre.
És annak, ha elvileg fél év és/vagy ezer hozzászólás kell a titulushoz, akkor máma már be is állíthatom. De jó.
Azt hiszem, most mind a 4000 képemet felteszem, és boldogságot árasztok a Földre.
És annak, ha elvileg fél év és/vagy ezer hozzászólás kell a titulushoz, akkor máma már be is állíthatom. De jó.
2015. június 05. 01:10
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én sem gondolom azt, hogy normális vagyok, de este beszélgettem anyáékkal meg a húgommal, aki még mindig szív az évvégi vizsgákkal, én meg hangosan megszólaltam, hogy nekem már csak egy vizsganapom van és pár modul híján el is végeztem azt, amire három éve vállalkoztam. Először a mentőtiszti lett volna a cél Budapesten, mivel nem szerettem volna vidékre menni, ugyanis a debrecenibe felvettek volna. Na, akkor döntöttem úgy, hogy legyen az, amit választottam. Elvégzem és utána 40 ponttal odab*szok én és megváltom a világot. Csak az a helyzet, hogy döntöttem. Nem szeretnék még 4-5 évet tanulással tölteni, hogy utána a tengeren túlon újra kelljen diplomáznom - USA nem fogad el más országbeli okmányokat, csak a sajátját. Szóval akár még mentőtiszt is lehet belőlem tíz éven belül. Annak örülök nagyon, hogy saját fizetésem lesz, és végre korlátlanul végezhetem a munkámat úgy, hogy valamelyik nővér belepofázna. Mindig nyafogtam a gyakorlat miatt, hogy fárasztó, sok, nehéz, de mióta itthon vagyok, egyszerűen hiányzik. Alapvetően nem szeretek emberek között lenni, de valahol nem érzem jól magamat, hogy nem csinálhatok valami hasznosat. Ha belegondolok, az utóbbi egy hétben maximum házimunkát csináltam, amivel aztán jót nem igazán lehet tenni. Persze, szeretek lustálkodni és szó szerint semmit se csinálni, de, ha dolgozok, akkor van valami rendszer az életemben - felkelek, dolgozok, hazajövök, nyavalygok és alszok. Igazából már lesz*rom azt, hogy hova megyek dolgozni, mert álmaim intézményében a nyáron nem is lesz felvétel, ugyanis kapásból telítve van, amin mondjuk nem csodálkozom. Ott úgy működött az egészségügy, ahogyan Magyarországon még a magánklinikákon se, úgyhogy szépen benéztem. Talán egyedül a belgyógyászatot nem vállalnám be a gyógyszeresen gyengített immunrendszerem miatt, de úgy vagyok vele már, hogy sebészet nem sebészet, mindegy az. Csak kezdjek már el valahol dolgozni, aztán majd idő közben váltok, ha annyira nem gyerebe. Anyum amúgy erre csak annyit mondott, hogy ne örüljek nagyon annak, hogy lassan melózhatok, mert akkor meg az lesz a bajom, hogy miért kell. Végülis lehet, hogy igaza lesz.
7 felhasználónak tetszik:
Rocket,
ilus1996,
Cute girl 998,
IQninja99,
LeerdammerGirl,
healy.,
Bátor Ventillátor
2015. június 05. 06:39
oké, nem tudom, mennyire számít gyerekesnek, de egy Chavril szelfivel indítani a napot marha jó érzés.
ja, és a matek(!!!) írásbelim ötös lett, csak három pontot veszítettem. ezt még most se nagyon hiszem el
ja, és a matek(!!!) írásbelim ötös lett, csak három pontot veszítettem. ezt még most se nagyon hiszem el
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.