Ma éppen minek örülsz?
2015. június 09. 17:54
Levizsgáztam szolfézsból, viszlát zenesuli. Utáltam, mert ez volt az a hely, ahol leginkább megvetettek a személyiségem, ízlésem miatt.
7 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
AFCfan,
Bátor Ventillátor,
Cute girl 998,
Konvektor,
IQninja99,
ilus1996
2015. június 09. 20:13
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (RockMe @ 2015.06.09. 17:54)
Levizsgáztam szolfézsból, viszlát zenesuli. Utáltam, mert ez volt az a hely, ahol leginkább megvetettek a személyiségem, ízlésem miatt.
Lenéztek az ízlésed miatt... a zenesuliban? the fuck? o.O
egy ideig én is jártam szolfézsra. A tanár tök jó arc volt, ő ajánlotta a Dream Theatertől a Metropolis part II: Scenes From a Memory albumot
2015. június 09. 21:44
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ma eljutottam az új fogorvosomhoz a törött fogaimmal. Nagyon elégedett vagyok: kedves, udvarias pasas a doki, mindent szépen elmagyarázott, a kérdéseimre türelmesen felelt, és tökéletes munkát végzett. Igaz, nem volt olcsó, de nekem megérte. A kis fogtöredék helyett lett egy szép új fogacskám, fájdalom nélkül.
2015. június 09. 21:47
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.06.09. 20:13)
Lenéztek az ízlésed miatt... a zenesuliban? the fuck? o.O
egy ideig én is jártam szolfézsra. A tanár tök jó arc volt, ő ajánlotta a Dream Theatertől a Metropolis part II: Scenes From a Memory albumot
A tanárom elfogadta, de amúgy mindenki utált miatta.
háthkhm mivel nem Bach a kedvenc zeneszerzőm...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 09. 21:53
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Annak, hogy végre befejeztem ezt a 20 perces photoshop-kreálmányomat. A képkeresés elvett vagy háromnegyed órát, megszenvedtem vele, mit ne mondjak. És annak, hogy meglett a kék csillag képfeltöltésből.
Emellett, sok tantárgyból lezártak minket, és már csak 3 napot kell kibírnom a lepratelepen, aztán bye-bye mindenki.
Hú de szeretném megmutatni mit alkottam
Emellett, sok tantárgyból lezártak minket, és már csak 3 napot kell kibírnom a lepratelepen, aztán bye-bye mindenki.
Hú de szeretném megmutatni mit alkottam
Bátor Ventillátor
2015. június 09. 22:01
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Finom lett a süti, amit Technikán csináltunk!
Bátor Ventillátor
2015. június 09. 22:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Annak, hogy végre lehűlt az idő. Hála a jó Istennek mi csak a vihar széléből kaptunk, így hurrikán jellegű szélfúvások és nagyon szakadó eső sem volt, csupán csak nagyon dörgött és villámlott. Épp ideális viszony, hogy a levegő hőmérséklete csökkenjen. Ma este végre nem fogok a végtelenségig forgolódni a meleg miatt.
2015. június 09. 23:03
Ebben a minutumban leginkább annak, hogy felvettem a kapcsolatot egy metalheaddel. Jó, ezt magam sem hittem el, leírom újra.
Levelezem egy metalhead sráccal!!!
Le kéne higgadnom, mindjárt elájulok. Te jó ég. Hogy én mióta vágytam valami ilyesmi világmegváltásra...
Levelezem egy metalhead sráccal!!!
Le kéne higgadnom, mindjárt elájulok. Te jó ég. Hogy én mióta vágytam valami ilyesmi világmegváltásra...
2015. június 10. 17:58
ddora7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 332 Csatolások: 4 Azonosító: 132828 offline |
Annak, hogy sikeres szakmai vizsgát tettem és végre egy jó tételt húztam, nem úgy mint érettségin. Na az tragédia volt
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
IQninja99
2015. június 10. 19:50
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Taroltam a műv. sulis évzárón. Két igazgatói dicséret, egy szaktanári és Hantai Simon képzőművészeti díj. tessék megbszni magát Dóra néni hogy ennyire hitt bennem
2015. június 10. 19:55
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Igazából semminek. ha őszinte akarok lenni, nem is emlékszem, mikor is örültem valaminek utoljára...
Na jó, ne legyek ennyire pesszimista. Annak, hogy ilyen csodásan süt a nap!
Na jó, ne legyek ennyire pesszimista. Annak, hogy ilyen csodásan süt a nap!
2015. június 10. 20:15
Végre túl vagyok az osztályozóvizsgán. Egész délelőtt idegesen tébláboltam, a vizsgán meg majdnem összeestem, úgy remegtem, de végül is 100% lett. Csak tudnám, hogyan. Mindegy, lényeg, hogy túl vagyok rajta. Már csak a júliusi nyelvvizsga miatt kell izgulni. De amiatt nagyon.
2015. június 10. 20:38
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Annak, hogy bár egész eddig úgy nézett ki, hogy passzolnunk kell a World Series by Renault-ra menetelt különböző okok miatt, anyu segítségével mégis el tudunk menni. Szóval reszkess 'Ring, hétvégén támadunk.
Ja, és anyu is teljesíti a rég tett ígéretét és jön velünk.
Ja, és anyu is teljesíti a rég tett ígéretét és jön velünk.
2015. június 10. 23:40
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Az univerzum határozottan nekem dolgozik.
1. Jön a nyár. Meleg van, gyönyörűen süt a nap. Már van egy kis színem, bár még tovább kell azért fejlesztenem. Ez most a legjobb dolog, ami történhet velem. Annyit fogok strandolni, amennyit csak lehet, csak hogy hódolhassak a vizicsúszda-függőségemnek - már amikor nem dolgozom vagy fesztiválozok.
2. Meglepően jól sikerültek az érettségijeim. A matek lett négyes, a többi mind ötös. Így hát úgy néz ki, felvesznek egyetemre. Remélem Pestre.
3. A nyár = fesztiválszezon. 60 nap van a Szigetig, már megvan a bérletem is, amit ott figyel rám az íróasztalom felett. Annyira nagyon várom, hogy visszatérhessek oda *-* Sőt, társaságom is lesz, rajtam kívül négy barátom megvette már a hetijegyét. Sőt, tavaly a sátrunkat is sikerült tök jó állapotban hazahozni. Minden megvan egy tökéletes héthez. Azon kívül még Voltra is megyek egy napra, azt is eléggé várom. Ja, és idén bungee jumpingolok, ez biztos.
4. Kaptam munkát a nyárra, szóbelik után egyből kezdek is, tehát lesz pénzem, tehát lesz miből élnem a Szigeten, sőt, még egy Szputnyik bevásárlást is beiktathatok. Ha már ott vagyok, elmegyek kocsmázni is.
5. Idén is megyünk campingezni. Az egy rohadt jó dolog, tavaly igen rákaptam.
6. Megünnepeljük, hogy elballagtunk a gimiből, és az összes érettségi tételt rituálisan el fogjuk égetni egy máglyán két hét múlva.
7. Kijött az új Muse album, és...
1. Jön a nyár. Meleg van, gyönyörűen süt a nap. Már van egy kis színem, bár még tovább kell azért fejlesztenem. Ez most a legjobb dolog, ami történhet velem. Annyit fogok strandolni, amennyit csak lehet, csak hogy hódolhassak a vizicsúszda-függőségemnek - már amikor nem dolgozom vagy fesztiválozok.
2. Meglepően jól sikerültek az érettségijeim. A matek lett négyes, a többi mind ötös. Így hát úgy néz ki, felvesznek egyetemre. Remélem Pestre.
3. A nyár = fesztiválszezon. 60 nap van a Szigetig, már megvan a bérletem is, amit ott figyel rám az íróasztalom felett. Annyira nagyon várom, hogy visszatérhessek oda *-* Sőt, társaságom is lesz, rajtam kívül négy barátom megvette már a hetijegyét. Sőt, tavaly a sátrunkat is sikerült tök jó állapotban hazahozni. Minden megvan egy tökéletes héthez. Azon kívül még Voltra is megyek egy napra, azt is eléggé várom. Ja, és idén bungee jumpingolok, ez biztos.
4. Kaptam munkát a nyárra, szóbelik után egyből kezdek is, tehát lesz pénzem, tehát lesz miből élnem a Szigeten, sőt, még egy Szputnyik bevásárlást is beiktathatok. Ha már ott vagyok, elmegyek kocsmázni is.
5. Idén is megyünk campingezni. Az egy rohadt jó dolog, tavaly igen rákaptam.
6. Megünnepeljük, hogy elballagtunk a gimiből, és az összes érettségi tételt rituálisan el fogjuk égetni egy máglyán két hét múlva.
7. Kijött az új Muse album, és...
2015. június 10. 23:41
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Ma láttam magamról egy szerintem kicsivel több, mint 10 évvel ezelőtti videót, ahogyan táncolok, bénázgatok. Nem tudtam, hogy készült felvétel, s most, hogy valaki belerakta egy búcsúvideóba, megnéztem, és megláttam, hatalmasakat nevettem a 6-7 éves Ramónán.
2015. június 11. 08:24
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Annak, hogy értesültem róla, hogy július 1-jén jön Magyarországra is a Kingsman DVD!!!
Szandi0820
2015. június 11. 14:30
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Párommal holnap megyünk strandra, végre! Nem is tudom, hogy mikor volt ilyen szórakozásban részünk. Tavaly azért nem tudtunk menni, mert gyűjtöttünk a Miskolc-Tapolcai wellneszes nyaralásunkra, az előtt meg azért nem tudtunk elmenni, mert sajnos augusztus közepéig - szinte egész nyáron - kötelezően kórházi gyakorlatot kellett töltenem minden hétköznap napi nyolc órában. Hát én olyan boldog vagyok! Holnapután megyünk csak, de én már felpróbáltam a tavaly vett fürdőruhámat, hiszen elvégre mégis csak 42 kiló voltam, most meg 49 vagyok, szóval érdekelt, hogy még egyáltalán rám jön e. Aztán elkoboztam a húgom gyékény szőnyegét, meg előkapirgáltam az 50 faktoros naptejet. Az egy dolog, hogy évek óta nem voltam nyílt strandon (Tapolcán is csak a barlangfürdőben voltunk, vagy a szálloda medencéiben fürödtünk), így nem tudom, hogy az alapból ultra gyenge és ultra fehér bőrömet mennyire vékonyította el az egyik gyógyszerem, az Imuran. Elvileg egyáltalán nem javallott napra menni vele, sőt mivel már jó két éve folyamatosan szedem, nagy eséllyel ezt a mellékhatását már kiváltotta. Holnap szerintem jól bekenem magamat, várok egy fél órát és csak akkor megyek bele a vízbe. Fuhh, de utáltam már gyerekkoromban is azt, hogy állandóan leégtem. Sűrűn aludni sem tudtam, annyira fájt. De lényeg a lényeg, holnap strandolni fogok! Szerintem gyerekkoromban vártam ennyire a pancsit!
2015. június 11. 14:35
Jól sikerült a matektézém, ötösre zártak le. Kitűnő vagyok! Tíz perc múlva pedig indulok a sulihoz, a többiekkel felmegyünk a térre, megünnepeljük ezt a hihetetlen eseményt a játszótéren (wtf) üldögélve.
9 felhasználónak tetszik:
CandUs,
Jody,
Bátor Ventillátor,
AFCfan,
IQninja99,
Szandi0820,
Cute girl 998,
Konvektor,
ilus1996
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.