Starity

Sandra Bullock és Ryan Reynolds együtt?

2011. január 05. 18:06   |   Szerző: minilivi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A PopEater internetes portál értesülései szerint Sandra Bullock (46) és Ryan Reynolds (34) között szerelem van láthatáron.

hirdetés
Sandra Bullock és Ryan Reynolds együtt?

Ryan és Sandra régóta barátok, ám közös filmjük forgatása alatt még közelebb kerültek egymáshoz. Miután Sandra elvált férjétől, Jesse James-től, és Reynolds pár héttel ezelőtt szakított Scarlett Johanssonnal, kapcsolatuk még komolyabbra fordult. A két színész szükséghelyzetben  bátran számíthat a másik segítségére, ezt bizonyítja, hogy a nemrég elvált Ryant az Oscar-díjas színésznő vígasztalta.

A Nászajánlat két sztárja a szilvesztert is együtt töltötte Sandra texasi Bess Bistro nevű éttermében.

„Sandra szereti Ryant. Nagyon jó barátok lettek a Nász-ajánlat forgatása alatt, de nincsenek együtt mint pár, legalábbis egyelőre. Mindketten újdonsült szinglik, és most egymás támaszai a bajban” – mesélte a PopEaternek egy bennfentes, aki úgy véli, hogy bármi kialakulhat még a két sztár között, azt azonban cáfolta, hogy Ryan és Scarlett válásának oka Sandra lett volna.

„Sandra soha nem kezdene egy nős férfival azok után, amit az exe tett vele. Túlságosan tiszteli Scarlettet, Ryant, a házasság intézményét és saját magát ahhoz, hogy ilyet tegyen” – fűzte hozzá az informátor.

Íme pár szilveszteri kép a párosról:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek