Starity

Breaking Dawn: hol lesz vége az első résznek?

2011. január 12. 21:09   |   Szerző: the__domo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már több pletyka is kering a Twilight Saga befejező részei körül, de a legfontosabb kérdés talán az, hogy hol fog befejeződni az első rész.

hirdetés
Breaking Dawn: hol lesz vége az első résznek?

Aki olvasta Stephenie Meyer csodálatos művét, a Hajnalhasadást, az bizonyára tudja, hogy a könyv három részre osztható, de a rendezők mégis úgy döntöttek, hogy kettő része lesz a filmnek. Az első rész 2011. november 18-ára várható, a második rész pedig már csak 2012-ben lesz látható a mozikban.

A USA Today interjút készített az egyik forgatókönyvíróval,  Wyck Godfreyvel, és természetesen a filmről kérdezték őt, hiszen az összes rajongó kíváncsian várja, hogyan fog végződni a film, főleg, mivel majdnem egy évet kell majd várni a folytatásra.

„Alapvetően azt szeretnénk, hogy a közönség érezze át Bella (Kristen Stewart) érzéseit a moziban, hogy hogyan is lett ő vámpír. Az első részben lesz az esküvő, a nászút és a születés is” – mesélte Wyck, tehát a film épp akkor ér véget, mielőtt elkezdődne a természetfeletti átalakulása.

Majd így folytatta: „A történet majd egy ideig eltávolodik Bellától, és követni fogja Jacobot (Taylor Lautner) a film folyamán, ahogy megküzd a saját dilemmájával, nehéz helyzetével. Bella és a Cullenék a terhességgel vannak elfoglalva, de a világ még mindig változik odakint Jacobbal.”

Ha ti lennétek a forgatókönyvírók, hol vágnátok el a történetet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek