Starity

Megjelentek az első képek a Grease-babáról

2011. január 12. 21:09   |   Szerző: Cielo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grease-zel híressé vált John Travolta és felesége, a szintén színész Kelly Preston még tavaly 2010. november 23-án köszönthették a család legújabb tagját, a kis Benjamin Travoltát.

hirdetés
Megjelentek az első képek a Grease-babáról

Kelly Preston és John Travolta megmutatta pár hónapos gyermeküket a People magazinnak. A pár még májusban jelentette be a pici születését, majd néhány hónappal később, hogy a baba kisfiú lesz. A pici névválasztása nem volt véletlen, azt jelenti, hogy a 'szerencse fia'.

Nagyon izgatottak voltak a pici születése miatt, és most a világgal is megosztották boldogságukat: megmutatták néhány hónapos kisgyermeküket. A boldog szülők csak „kis csodának” nevezik gyermeküket. A baba születésekor a család mellett volt Kirstie Alley színésznő, aki régi jó barátja John Travoltának (még a Nicsak ki beszél című filmtrilógia alatt tettek szert barátságukra).

Elmondásuk szerint az egyik legszebb pillanat, melyet a kis Benjaminnal éltek át, a baba első mosolya volt. Még azt is elárulták, hogy a babát olyan altatódalokkal bírják álomra, mint például a Bushel and Peck című dal a Guys and Dolls című musicalből. Továbbá azt is elárulták, hogy a Good night, Gorilla című könyvből olvas fel neki Ella, a nővére.

Sok boldogságot és egészséget a picihez!


Fotó: people.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek