Starity

Keira Knightley új házat vett

2011. február 18. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután véget ért ötéves kapcsolata, Keira Knightley úgy döntött, megszabadul az emlékeitől, és új házba költözik.

hirdetés
Keira Knightley új házat vett

A színésznő egy 18. században épült lakást vásárolt London keleti részén, több mint 2 millió fontért – ez nagyjából 643 millió forintot jelent –, miután véget ért ötéves kapcsolata Rupert Frienddel. Az épület London egyik legsikkesebb negyedében helyezkedik el, ahol bár rendszeresek a partik és összejövetelek, Keirát mégsem fogja zavarni sem a szomszédok, sem az autók zaja.

„Keira úgy véli, kell egy új hely, ahol kikapcsolódhat és elfelejthet mindent, hiszen évekig egy helyen élt, ráadásul Ruperttel. Elég nyomasztó lehetett ott élnie a szakítás után” – nyilatkozta a színésznő egyik barátja.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy olyan házuk van, mint Knightley-nak, hiszen az új lakásban megtalálható minden, amire csak szükség lehet: moziterem, öltöző, könyvtár, zenei társalgó, és a hátsó kertben még egy stúdiót is találunk.

Sokak szerint Keira új házában állandó látogató lesz majd Sienna Miller, hiszen ő is túl van egy szakításon, és igazi szinglirezidenciát alakíthatnak ki belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek