Starity

Sienna Miller és Jude Law ismét szakítottak?

2011. február 09. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy közeli barát megerősítette: Sienna Miller és Jude Law már hetekkel ezelőtt szakítottak.

hirdetés
Sienna Miller és Jude Law ismét szakítottak?

Jude Law és Sienna Miller ismét szakítottak – ezúttal másodjára. A boldog pár először 2004-ben jött össze, akkor két évig éltek együtt. Ez alatt a közel huszonnégy hónap alatt lezajlott az eljegyzés is, amit a színész hűtlensége miatt felbontottak.

A fiatalok ezt követően három évig egymástól külön éltek, majd 2009-ben úgy döntöttek, felmelegítik viszonyukat. Tavaly augusztusban a délkelet-ázsiai hegyekben egy sámán áldásával erősítették meg szerelmüket, ám ez nem számít hivatalos házassági eskünek. Ezt a ceremóniát általában az esküvő előtti napon tartják. A helyi herceg, Nithakong Somanith – akivel az áldás előtt találkoztak – a következőket nyilatkozta akkor: Jude Law és Sienna Miller már férj és feleség az itteni emberek szemében.”

Most viszont úgy tűnik, hogy a második nekiugrás és a sámáni erő hatására sem teremtették őket egymásnak, hiszen egy barát szerint már hetekkel ezelőtt különváltak útjaik: „Megerősíthetem, hogy Jude Law és Sienna Miller már nem alkotnak egy párt. Ez már a végleges szakítás. kapcsolatuk most már végképp kifújt.” A színészek viszont ennek ellenére is szeretnének jó barátok maradni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek