Starity

VV4: Alekosz lett Gombi ellenfele

2011. február 24. 12:12   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 hatodik kiválasztása alkalmával Gombit küldték harcba a villalakók, aki szerint ez mind taktikai része a játéknak, és meggyőződése, hogy a következő párbajról nyertesként fog visszatérni Alekosszal szemben is.

hirdetés
VV4: Alekosz lett Gombi ellenfele

Elérkezett a nap, amikor a hatodik kiválasztott villalakónak, Gombinak meg kellett jelölnie azt a személyt, akivel párbajozni kíván. Ő pedig nem más, mint a legtöbbek szerint a legerősebb szellem a villában, Alekosz.

Gombi többször is utalt arra, hogy Alekosszal kíván versengeni, azonban ellenfele úgy gondolta, biztosan csak viccel. A szépfiú azonban teljesen komolyan gondolta ezt a taktikai módszert a kezdetektől fogva. Azt is elárulta, hogy az előző párbajvesztes, Olivér ötlete inspirálta döntése meghozatalában.

A kihívó fél olyan szavakkal illette ellenfelét, hogy az alkoholos poharon kívül semmi mást nem tesz arrébb, illetve vesz fel.

Gombi többb embert is említett, akikkel úgy gondolja, hogy konfliktusa volt, viszont azt a lépést tartotta helyesnek, ha egy olyan embert visz ki magával, akivel abszolút szoros lesz a párbaj. Vajon győztes párbajt tudhat majd magáénak Gombi szombat este?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek