Starity

VV4: Harcba küldték Gombit

2011. február 20. 00:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ szépfiúja öt jellel lett kiválasztott. Barátai taktikai megfontolásból küldték párbajozni Gombit, aki nagyon hálás volt érte.

hirdetés
VV4: Harcba küldték Gombit

A Való Világ hatodik kiválasztásán a villalakók legtöbbje Gombit jelölte meg, azzal az indokkal, hogy a srác állandó érzelmi hullámvölgyekben van, és kizárólag az segítene rajta, ha megmérettethetné magát egy párbajban, ahonnan vagy szerelméhez, Picúrhoz mehetne, vagy erővel feltöltődve jöhetne vissza a villába. A jeleket most hasonló taktikai megfontolásból rakták Gombira, mint az előző kiválasztásnál Olivérre, csak épp az a csapat taktikázott, aki korábban élesen bírálta ezt a módszert.

A szervezők kivételesen előbb bejátszották a héten történt konfliktusokból készített kisfilmeket, és csak ezután kezdődött a jelölési procedúra. Valószínűleg ezzel még megpróbálták a lakók döntését befolyásolni az utolsó pillanatokban.

Gombi öt jelölést kapott, elsőként Béci, majd Gigi, Jerzy, Laci és Szandika is őt küldte párbajra. A kiválasztott Gombi Alekoszra tette a voksát, aki viszont Gigit szeretné a villán kívül látni. Indoklásként a villa okostojása arra hivatkozott, hogy Olivér kiesése után teljesen megváltozott a  lány viselkedése, csak úgy, mint Bécinek, akinek a héten csúnyán beolvasott. A nap nyertese egyértelműen a törtető Éva, aki  – annak ellenére, hogy számított rá – nem kapott egyetlen jelölést sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek