Starity

VV4: Alekosz elsöprő győzelmet aratott

2011. február 26. 22:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 legújabb kiesője Gombi lett: Alekosz ugyanis 71–29%-arányban legyőzte a „szépfiút” a ma esti párbajon – pontosan ugyanolyan mértékű fölénnyel, mint ahogy annak idején Zsófit is.

hirdetés
VV4: Alekosz elsöprő győzelmet aratott

Az élő műsor fél 8-kor kezdődött, de a villalakókat csak háromnegyed 9-kor kezdték élőben közvetíteni. Sebestyén Balázs és Lilu műsorvezetésével indult el a párbaj. Gombi mondta először a búcsúbeszédet: mindenkihez intézett egy rövid monológot, majd a végén Alekosznak sok sikert kívánt. Míg Gombi a stúdióban beszélgetett Balázsékkal, Alekosz is elkészült, és elindult a párbaj helyszínére.

Ezután, mikor már a stúdióban voltak, mindenféle kérdésekkel bombázta a két műsorvezető a párbajozókat. Természetesen a legutóbbi kieső, Simor Olivér is ott ült a közönség első soraiban. Alekosz elmesélte, hogy jó barátja, a „vagány” távozása után körülbelül egy hétig nem igazán találta a helyét, de végül az emlékéből erőt merített. Bár olyan negatív viszonyok vannak jelenleg a villában, hogy – Alekosz szavaival élve – az embernek egész egyszerűen „nehéz jól érezni magát”.

Miután lejátszottak a párbajozók videóit (kapcsolataik a villában, „best of”, veszekedések), jöttek a kortesbeszédek: Gombiét a másik „szépfiú”, Jerzy, Alekoszét pedig a „törtető” Éva mondta – aki jelenleg Alekosz egyetlen őszinte villabeli barátja. Ezután megmutatták a százalékarányt, de egyelőre nem lehetett tudni, ki melyik kép mögött bújik meg: a 71–29%-ra Alekosz csupán annyit tudott mondani idegesen, hogy „nagyon nagy különbség”, de Gombi kifejtette véleményét: „A szívem azt mondja, hogy én, de az eszem azt súgja, hogy Alekosz.”

A győztes, azaz Alekosz nevét végül este 10-kor mondta ki Balázs, mire az „okostojás” kezet fogott Gombival – a fiú súgott is neki valamit –, majd gyorsan ment is vissza a luxusbörtönbe, ahol nem várta túl meleg fogadtatás, csak a kortesbeszédét elmondó szőkeség rohant oda hozzá kiabálva. Pontosan ugyanolyan mértékű fölénnyel, azaz 71–29%-ra győzte le Gombit, mint legutóbbi párbaján Zsófit is.

Bejött tehát az Alekosz-rajongók taktikája, akik összefogtak a neten, hogy az „okostojás” jusson vissza. De az is lehetséges, hogy éppen ez volt Gombi taktikája, és ki akart jutni már a luxusbörtönből, ugyanis múlt szombaton szándékosan magára tetette barátaival a jelet, majd a legnagyobb ellenfeleként jellemzett Alekoszt hívta ki. „Én az életben sem szoktam meghátrálni a nagy kihívások elől, ezért Alekosz elől sem hátráltam meg” – vonta meg a vállát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek