Starity

Megjelent a Born This Way akusztikus verziója

2011. március 25. 15:03   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga korábban elárulta már, hogy készül egy lassú verzió is készül a Born This Way címre keresztelt számához. Ma meg is jelent a dal, amihez hamarosan klip is érkezik.

hirdetés
Megjelent a Born This Way akusztikus verziója

Az extravagáns énekesnő új albuma első kislemezével hatalmas sikereket ért el, és rekordokatt döntött meg. Tegnap a Born This Way hatodszorra is első lett az Egyesült Államokban a Billboard Hot 100 listán, és ezért Gaga meglepetéssel készült a rajongóinak. A Twitterre írta ki, hogy az új verziója ma fog megjelenni, és itteni idő szerint reggel 8 órakor meg is lehetett már hallgatni.

„A Born This Way 6. héten is #1 a Billboardon, és #1 a TOP 40-ben is! Annyira rosszak vagytok, kis szörnyecskék: így jön egy kis meglepetés! [...] Holnap jelenik meg a Twitteren, 12:00 órakor a Born This Way akusztikus verziója!”

A dal egészen más lett, mint amire az énekesnő eddigi akusztikus verziói után számítani lehetett. A szám címe Born This Way (The Country Road Version) lett, és a stlílusa is counrty-sabb, ami Gagától egyáltalán nem megszokott.

A Lady egyébként még február végén bejelentette, hogy két verziója lesz az új kislemezének, külön-külön klippel, és az akusztikus verzió az iTunes-on is hamarosan meg fog jelenni; a letöltésekből származó összes bevételt pedig jótékony célra fordítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek