Starity

Gemma Arterton animációs filmben szerepel

2011. március 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gemma Arterton brit színésznő mesefigurának kölcsönzi majd a hangját egy közeljövőben megjelenő animációs filmben.

hirdetés
Gemma Arterton animációs filmben szerepel

Gemma Arterton, aki néhány év alatt közkedvelt színésznővé vált, most karrierjének újabb szakaszához érkezett: a most készülő, A Turtle’s Tale című animációs filmben Shelley karakterének kölcsönzi majd a hangját.

„Teljesen azonosulni tudtam a szerepemmel, amennyire lehetett, játszottam is. A Sammy karakterének hangot adó színész,  Dominic Cooper jó barátom, hiszen vele forgattam a Tamara Drewe-t is, illetve neki köszönhetem a szerepet, ő ajánlott be. Mindig is szerettem volna egy animációs filmben szerepelni.”

Gemma szerint a film nemcsak jó szórakozás, hanem a gyerekek számára tanulság is, elmondása szerint ez volt az egyik oka, hogy elvállalta a szerepet.

A színésznő arra a kérdésre, mely szerint elmenne-e megnézni a filmet 3D-ben, szűkszavúan csak annyit felelt, hogy nem szereti a 3D-t, mozifilmet mozifilmként szeret nézni, és ijesztőnek találja néha, ha az arcát térhatásúként szemlélheti a nézőtéren, ám szerinte ha mindez egy aranyos kis teknőccel történik, az rendben van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek