Starity

Natalie Portman nem pihent eleget

2011. március 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalie Portman – aki jelenleg első gyermekét várja – bevallása szerint nem pihent eleget a Fekete Hattyú után.

hirdetés
Natalie Portman nem pihent eleget

A 29 éves kismamának ugyan egészségi állapota kiváló, ám úgy érzi, hogy nagyobb szünetet kellett volna tartania a Fekete Hattyú forgatása után, hiszen a szerepe kedvéért először csontsoványra fogyott, majd egyre szörnyűbb érzések kerítették hatalmába a színésznőt. Mindezeket összevetve talán megérte neki a szerepet elvállalni, hiszen megkapta a balettáncosnő szerepéért járó Oscar-szobrocskát is.

Ezzel talán még így önmagában nem is lenne probléma, ám nem sokkal a Fekete Hattyú forgatása után rögtön elvállalta a Thor egyik szerepét: „Imádtam Darren Aronofskyt, vele dolgozni igazán nagy élmény, és rendkívül jó tapasztalat volt. De rögtön utána nekiláttunk a Thornak. Talán jobb lett volna, ha bevonulok előtte egy rehabilitációs klinikára.”

Natalie már csak azért sem gondolkodott azon, hogy a Thort elvállalja-e, hiszen a rendező,  Kenneth Branagh nagy kedvence: „A Sok hűhó semmiértet szerintem úgy ötszázszor láttam, nagyon szeretem azt a filmet. Ő az egyike azoknak, akikkel úgy találkoztam, hogy nagyon izgatott voltam, amiért egyáltalán láthatom őt. Aztán dolgozhattam vele, és felülmúlta minden várakozásomat.”

Nos, reméljük, a szünet hiánya nem tesz kárt sem Natalie-ban, sem a kisbabájában.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek