Starity

Elárasztanak minket az animációs filmek

2011. március 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A stúdió újabb folytatásokat, illetve önálló alkotásokat ígér az animációs filmek rajongóinak.

hirdetés
Elárasztanak minket az animációs filmek

A DreamWorks nem adja fel: bár a Shrek negyedik részének nem volt átütő sikere a mozikban, ettől eltekintve újabb produkciókkal készülnek: nemsokára debütál nálunk a Kung Fu Panda második része, a Csizmás Kandúr, valamint a Madagaszkár folytatása is.

Évekkel ezelőtt ígérték, hogy a Shrekből jól ismert Csizmás önálló filmet kap. Nos, erre már csak decemberig kell várnunk, hiszen a produkció elkészült. A Kung Fu Panda második része már nyáron látható lesz a mozikban, melyben a főhősnek el kell üldöznie egy zsarnokot, ehhez viszont körbe kell utaznia Kínát. 

A Madagaszkár harmadik részében kedvenceink egy vándorcirkuszhoz szegődnek, annak reményében, hogy visszajutnak New Yorkba. A munkálatok már megkezdődtek, és természetesen az állatok hangját adó színészek is maradtak. 

És ha ez nem lenne elég, készül az Így neveld a sárkányod második része is, ami 2014-ben lesz látható, így az elkövetkezendő években bőven el leszünk látva animációs filmekkel a DreamWorks jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek