Starity

Iglesias nem hajlandó Britney-vel turnézni

2011. március 30. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár órával azután, hogy Britney bejelentette a közös turnét Enrique Iglesiasszal, az énekes meggondolta magát és kilépett.

hirdetés
Iglesias nem hajlandó Britney-vel turnézni

A pop hercegnője magára maradt közelgő, 2011-es turnéján, melyen legújabb albumját, a Femme Fatale-t promótálná. Nem sokkal azután, hogy bejelentette a közös turnét Iglesiasszal, a spanyol énekes kilépett, mondván nem tudja elviselni, hogy az énekesnő „előzenekara” legyen.

A két sztár közös turnéja kapcsán hetekig zajlottak a megbeszélések, majd Enrique Iglesiasnál elszakadt a cérna, amikor rájött, ő valójában a felvezető sztár lenne, és feleannyi promóció sem jutna neki – tudódott ki a konferenciák alatt.

A félhivatalos álláspont szerint azonban az énekesnek gondjai voltak néhány turnédátummal, melyeket nem tudott megoldani. A 26 állomásos turné  június 17-én startol Sacramentóban, addig a jogászok addig is mindent megtesznek azért, hogy Iglesiast visszacsábítsák a projektbe, mivel a reklámanyagokat már szétküldték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek