Starity

Diane Kruger bevállalta

2011. április 09. 20:08   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Diane Kruger nem tartozik a nyavalygós színésznőcskékhez, sőt, kifejezetten erős nőnek vallja magát. Ám az Ismeretlen férfi forgatásán olyan kemény fába vágta a fejszéjét, hogy az még neki is sok volt.

hirdetés
Diane Kruger bevállalta

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a gyönyörű színésznő Liam Neeson partnereként köszön vissza ránk a mozivászonról az Ismeretlen férfi című filmben, melyet nálunk április 14-én mutatnak be.

A nagyrészt Berlinben forgatott thriller egyik jelentében a színésznőnek a főhőst kellett kihúznia egy vízbe zuhant, süllyedő taxiból, ám a feladat túl megerőltető volt számára.

„Nem félek a víztől, de ez azért sok volt nekem. Lemerülni, betörni az ablakot, és kihúzni a kis lukon ezt a nagydarab embert. Volt persze kaszkadőröm, aki a jelenet egy részét megcsinálta, de a közelképekhez rám volt szükség. És amikor már a harmadik napja dolgoztunk, századszor kellett a víz alatt kínlódnom, már nagyon elegem volt az egészből. A film végső változatába egyébként egyetlen olyan snitt került bele, amiben tényleg én látszom: igaz, attól válik hihetővé az egész” – mesélte a színésznő.

Nos, ha valóban ez a helyzet, akkor Diane-nek nem árt felkötnie a gatyáját, hiszen a hírek szerint ő játszhatja majd el Az emlékmás remake-jének főszerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek