Starity

VV4: Véget ért Jerzy és Gigi románca

2011. április 22. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csütörtök esti Való Világban Jerzy, a szépfiú dobta barátnőjét, Gigit. Miután úgy érzi, megerősödött, nincs szüksége Gigire. A nézők viszont azt szavazták meg, hogy csak kihasználta a lányt.

hirdetés
VV4: Véget ért Jerzy és Gigi románca

Csütörtök este hétkor – mint minden hétköznap – elkezdődött a Való Világ 4 aznapi összefoglalója. Mint tudjuk, nemrég három exvillalakó visszatért: Zsófi, Olivér és Gigi, Jerzy barátnője. Rengeteg ember szerint Gigi volt az, aki kihasználta Jerzyt testvérével, akit nemrég Jerzy ejtett ki a párbajról.

Furcsa volt, amikor a villa szépfiúja kint hagyta Bécit, mivel mindenki arra számított, hogy Béci vagy Alekosz nyeri meg a játékot, és senki nem tartotta Jerzyt túl erősnek. Jerzy a párbaj után önbizalommal telt lett.

Amikor Gigi visszatért, Jerzy nem volt olyan izgatott, mint azt a lány várta. A műsor alatt észrevehettük, hogy Jerzy többször megbántotta Gigit, amit ő elhallgatva elnézett. Később a nyugiszobában Jerzy szakított Gigivel, aki sírdogált egy kicsit, de végül megbeszélte barátnőivel, Anikóval és Zsófival a helyzetet. Jerzy és Gigi mindketten azt állítják a másikról, hogy megváltoztak: Olivér szerint is ez lehetett a gond.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek