Starity

VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit

2011. április 17. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ma esti párbaj Béci és Jerzy között dőlt el. A fődíj megnyerésére Jerzy kapott egy újabb esélyt, így az egyébként potenciális győztésként kikiáltott Béci búcsúzott a játéktól.

hirdetés
VV4: a gyengének tartott Jerzy legyőzte Bécit

Ma, azaz vasárnap este 8 órakor köszöntötte a villalakókat az RTL Klub stúdiójából Sebestyén Balázs és Lilu, hogy bejelentsék, hamarosan kezdetét veszi a párbaj a két kiválasztójelet kapott Béci és az ő kihívottja, Jerzy között. Az utóbbi játékosnak ez az első párbaja, ezért Balázs meg is jegyezte, hogy még nem tudhatjuk, milyen erős a „szépfiúk” kategóriában bekerült srác – pedig a játékosok közül mindenki gyengének tartja. Ezzel szemben Béci már harmadjára ment „harcba”.

Már a párbaj elején kisebb konfliktus alakult ki az ellenfelek között azzal kapcsolatban, hogy Béci nem azt a személyt hívta ki, akit a játékon kívül szeretett volna látni, hanem azt, akit a leggyengébbnek tartott. Ezzel Jerzy szerint elveszítette az emberségét, hiszen ő – állítása szerint – sosem hívná ki a barátját csak azért, hogy ne essen ki. De Béci szerint ez egyéni játék, barátkozni nem a végjátékban kell, így az effajta taktika megengedett. Az utóbbi időben egyébként gyakran választottak ilyesféle taktikát a játékosok – bár Szandika Bécit, Gombi pedig Alekoszt csupán abból a szándékból hívta ki, hogy mindenképp saját magukat ejtsék ki a Való Világból.

Először közel 30:60%-ra vezetett Béci – ezek a számok jócskán megváltoztak a pár perces, bevágott szünet alatt, méghozzá 45:55%-ra, de még mindig Béci vezetett. Ezután beszélgetések következtek, bejátszottak néhány videót a párbajozók villabeli kapcsolataiból, majd újra feltárták a fantomképeket. Az állás megfordult: most 55:45%-ra Jerzy állt győzelemre. Úgy tűnik, az „Olivér mozgalma Alekoszért” elnevezésű Facebook-oldalon kezdeményezett stratégiát komolyan vették a lájkolók, és a műsor alatt zúdították be a szavazataikat, hogy Béci a végén nagyon meglepődjön.

A végleges százalékarány 46:54% lett, így tehát a villalakók által leggyengébbnek gondolt először párbajozó Jerzy legyőzte a legerősebbnek kikiáltott Bécit. Jerzy alig hitte el a végleges arányt, és kiabálva, boldogan ment vissza a villába.

„Úgy gondolom, hogy ezt a sors akarta így. Így kellett lennie, én ezt megértem és felvállalom, ezért nem fogok a Jerzyre haragudni. Én ezt már mondtam: akárki is megy vissza a párbajról, nagy esélye lesz a végleges győzelemre is. Sok sikert kívánok neki!” – mondta búcsúzóul Béci, aki bevallotta, hogy nem számított arra, hogy ezen a párbajon fog kiesni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek