Starity

Demi Lovato őszinte vallomása

2011. április 23. 11:11   |   Szerző: Kata159

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves színész-énekesnő tavaly novemberben hagyta abba világkörüli turnéját a Jonas Brothersszel, hogy egy mentális és fizikai problémákat kezelő központba menjen Chicagóba, ahol január végéig tartózkodott.

hirdetés
Demi Lovato őszinte vallomása

A tinisztár Robin Robertsszel, az ABC csatorna riporterével ült le beszélgetni pár hete. A teljes interjút tegnap adta le a csatorna.

Demi megdöbbentő dolgokat mesélt el elmúlt éveiről. Kiderült többek között, hogy 8 éves kora óta bulímiával küzdött, 11 évesen pedig elkezdte vagdosni a karját, mindezt azért, mert kövérnek csúfolták az iskolában. E vágások már napvilágra kerültek egy 2008-as eseményen készült képeken, de akkor a sajtósa ügyesen arra fogta, hogy karkötők okozták a sebeket.

„Amikor ez a kép megjelent, megijedtem. Az egész világ látta a legsötétebb titkomat, amiről még a szüleim sem tudtak. Amikor olyan régóta vagdosod magad, egyszerűen elfelejted, hogy ez nyomot is hagy. Sminkkel és karkötőkkel próbáltam leplezni. Ez ugyan figyelemfelkeltő volt csak, de aztán elkezdtem olyan helyeken vagdosni magam, ahol senki sem láthatta.”

Robin kérdésére, miszerint Demi próbált-e valaha öngyilkosságot elkövetni, így válaszolt: „Sosem akartam tudatosan meghalni, de tudtam, hogy ha odáig fajulna a dolog, nem érdekelt volna. Anyukám rettegett reggel belépni a szobámba, mert nem tudta, mit fog ott találni, annyira elfajult a dolog.” 

hirdetés

A háromhónapos kezelés során derült ki az is, hogy Demi mániás depresszióban szenved. Ez a betegség azzal jár, hogy egyszer nagyon sok energiával rendelkezik az illető, és mindenre képes, aztán nagyot zuhan, és még inkább maga alá kerül, mint azelőtt.

Demi azóta is jár terápiás kezelésekre, most már Los Angelesben, a csuklójára pedig rátetováltatta a Stay Strong ('Maradj erős') szavakat, hogy ne tudja vagdosni magát. Áprilisban bejelentette, hogy otthagyja a Sonny, a sztárjelölt című sorozatot, és csak a zenei karrierjére és saját magára akar koncentrálni. Harmadik albuma erre az évre várható.

Az interjú az alábbiakban megnézhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek