Starity

Johnny Knoxville ismét apa lesz

2011. május 01. 22:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jackass sztárja, Johnny Knoxville és második felesége, Naomi Nelson őszre várják második közös gyermeküket.

hirdetés
Johnny Knoxville ismét apa lesz

A Jackass sztárja – akinek már van egy 15 éves lánya, Madison, az exfeleségétől, Melanie Clapptől – nagyon boldog, hogy ismét bővül a család, és nagylánya, valamint a 16 hónapos kisfia, Rocko után hamarosan a harmadik gyermekét is kezében tarthatja.

„A feleségem és én nagyon boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük, őssszel egy kis bambinóval bővül a család. A 15 éves lányom nagyon izgatottan várja, és a kisöccse, Rocko is nagyon jól van” – írta Knoxville a Facebookon.

Johnny korábban már beszélt arról, hogy szeretne jó szülő lenni, de nemrég ezt a kijelentést át kellett gondolnia, amikor hazaérve a rendőrség teperte a földre. Az eset akkor történt, mikor Madison vigyázott a kicsi Rockóra. Ezzel kapcsolatban a következőket mondta: „Remélem, hogy jó apa vagyok, néha történnek dolgok, amelyek felidegesítenek, de próbálok minél jobb lenni. Amikor ez történt, a lányom és barátai voltak a bébiszitterek. Aznap a kertben felállítottunk egy céllövöldét, és héliumos lufikat lehetett fújni. Mi mókának szántuk a gyerekeknek ezeket a dolgokat. Amikor pedig hazaértem, fegyveres zsaruk tepertek a földre. Úgy látszik, hogy valaki a környékről bejelentette, hogy lövéseket hallott.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek