Starity

Gábor Zsazsa kómába esett

2011. május 22. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gábor Zsazsa ismét kórházba került, az idős színésznő állapota továbbra is válságos.

hirdetés
Gábor Zsazsa kómába esett

Mentő szállította ismét a Ronald Reagan UCLA Medical Centerbe Gábor Zsazsa színésznőt, mert a táplálása érdekében behelyezni kívánt gyomorszondát nem tudták megfelelően a helyére juttatni, majd a díva kómába esett. A színésznő férje, Frederic von Anhalt herceg csupán egy rövid megerősítést közölt a CNN-el: „A feleségem kómában van. Nem reagál semmire.”

Férje elmondásai alapján Zsazsa csütörtök óta többször is felébredt a kómából, azonban kiszámíthatatlan, meddig tartanak a tiszta pillanatai, mivel beszélni nem tud, és tudata sem tiszta. A körülötte lévő embereket alig ismeri fel.

A színésznőnek rendkívül rossz az egészségi állapota, legutóbb azért kellett kihívni a mentőket, mert Elizabeth Taylor halálhírére roppant meg, előtte pedig közölték az orvosok, hogy másik lábát is amputálni kellene. Állapota tavaly nyár óta ingadozik a kielégítő és a kritikus közt, augusztusban az utolsó kenetet is feladták neki. Decemberben halottnak hitték, ami talán jó jel, hiszen a mondás szerint akinek a halálhírét keltik, az sokáig fog élni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek