Starity

Mariska: „Chris szörnyen fog hiányozni”

2011. május 30. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két amerikai sorozatsztár, Mariska Hargitay és Christopher Meloni búcsúznak az SVU-tól, s ezzel kapcsolatban további részleteket tudhatunk meg.

hirdetés
Mariska: „Chris szörnyen fog hiányozni”

Május közepén derült ki, hogy Mariska Hargitay távozik a Law & Order: Special Victims Unitból, majd nem sokkal később érkezett a hír, miszerint Christopher Meloni is követi.

A két sztár a 12 év alatt munkatársakból jó barátokká vált, Mariska mesélt a kapcsolatukról, és arról, milyen lesz neki a 13. évadban Chris nélkül forgatni – igaz, nem a teljes évadot, hiszen csak a felére van szerződése.

„Az elmúlt 12 év alatt Chris a társammá és a barátommá vált a képernyőn, és a való életben is. Minden nap inspirált a becsületességével, a rendkívüli tehetségével, és az igazság utáni elkötelezettségével. Nagyon szeretem, és szörnyen fog hiányozni, ugyanakkor várom, hogy mihez kezd ezután.”

Christől nemcsak Mariska, hanem a többi kollégája is elbúcsúzott, például Ice-T is: „Chris és én sokáig voltunk együtt. Külön-külön megbeszéltük a távozását. Nem égek a vágytól, hogy elhagyjam a show-t, de a nap végén le kell ülni a főnökökkel, és ki kell ütni magunkat. Szóval Chrisszel kapcsolatban úgy gondolom, hogy nem a saját útján járt.”

A Különleges Ügyosztályt az NBC tehát folytatja a két főszereplő nélkül is. Mariska helyére már megtalálták az utánpótlást Jennifer Love Hewitt személyében, s Olivia Benson eltűnését egy előléptetéssel oldják meg, azt azonban még nem tudni, hogy Elliot Stabler hogyan távozik a 12. évad végén.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek