Starity

Vanessa Hudgens mindent megtesz

2011. június 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa többször is megjegyezte, milyen boldog lenne, ha szerepet ígérne neki a Glee producere. Ugyanakkor tisztázta: nem fog könyörögni.

hirdetés
Vanessa Hudgens mindent megtesz
Fotó: Henry S. Dziekan III

Vanessánál, úgy látszik, beindult a szekér: felkérést kap fotózásokra, filmezik, és most újabb sorozatra vetette ki hálóját: a Glee-ben szeretne szerepelni.

Nem a fiatal énekes-színésznő az első, aki vágyódik egy szerep után a népszerű sorozatban: nem olyan régen még Britney is küzdött egy szerepért, ám a popénekesnőnek meg is adatott a lehetőség.

Pletykák szerint Vanessa minden tőle telhetőt megtesz, hogy a sorozat producerei igent mondjanak, de a lány másképp nyilatkozott: Az egyik legnagyobb kedvencem most a Glee. Imádom, amit csinálnak. Bárcsak felkérnének egy szerepre... De nem fogok könyörögni, csak várok, hátha megtörténik.

A sorozat készítői egyelőre várnak, amíg lecsitulnak a pletykák a HSM jókislánya körül, ezek után talán Hudgens is kaphat egy epizódszerepet a Glee-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek