Starity

Justin 10 éve nem beszélt Britney Spearsszel

2011. június 15. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz éve Justin Timberlake és Britney Spears álompárnak számított az egész világon. A szakítás után viszont már nem tartják egymással a kapcsolatot.

hirdetés
Justin 10 éve nem beszélt Britney Spearsszel

Britney Spears és Justin Timberlake 2001-ben igazi álompár volt. A Disney csatornánál ismerkedtek meg, idősebb korukban pedig a barátság átalakult szerelemmé. Igaz, nem sokáig alkottak egy párt, de máig nem világos, miért is szakítottak. Olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint Britney megcsalta kedvesét egy táncossal, de olyan elméletek is születtek, hogy a média szétcintálta az akkor 20 éves fiatalok kapcsolatát.

„Magától érthetődő, hogy a legjobbakat kívánom neki. 9 vagy 10 éve nem beszéltünk egymással – nyilatkozta Justin. – Olyanok voltunk, mint két hasonló tollazatú madár (kisvárosi gyerekek), ugyanazokat csináltuk. De aztán felnősz, és nem csinálhatod ugyanazt, mint amit gyerekként csináltál. Nem akarok kiselőadást tartani, de akkoriban teljesen más ember voltam. Nem voltunk normálisak, ugyanis nem volt semmi normális körülöttünk. Túl sok időt töltöttünk egymással, ami a legnagyobb dolog volt egy tini számára.”

„Izgalmas volt, hogy rengeteg siker ért minket, és azt csinálhattunk, amit akartunk. És ez mindenkire igaz volt: Backstreet Boys, N’Sync, Britney, Christina. Ekkor szó szerint csak mentünk. Amikor mondták, hogy menjünk Balira, akkor már a repülőgépen ültünk. Kisgyerekek voltunk nagy játékokkal.”

Justin egy másik interjúban pedig elárulta, mindig meg fogja védeni Britney-t.

„Az internet kegyetlen hely. Erről túl sok mindent nem tudok elmondani. Nem is emlékszem már az utolsó beszélgetésünkre. Az emberek azt hiszik, mondhatnak bármit, az nem fog zavarni másokat. Szeretnénk találkozni egyszer azokkal az emberekkel, akik Britney-ről rosszat írnak. Ha szemtől szembe kerülnénk, nem hiszem, hogy be mernék vallani. Meg fogom védeni Britney-t.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek