Starity

Crystal Harris a Playboy címlapján

2011. június 16. 11:11   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű magazin júliusi címlaplánya Crystal Harris lett. Azonban a lány címlapon való megnevezése már nem fedi a valóságot, hiszen kedden bejelentették, hogy a szombati esküvő elmarad.

hirdetés
Crystal Harris a Playboy címlapján

A legújabb, júliusi Playboy címlapján Hugh Hefner volt barátnője pózol. Ha jobban megnézzük a címlapot, feltűnhet egy kisebb hiba, ugyanis a magazin főoldalán a lány a következő szavakkal van feltüntetve: 'Amerika hercegnője: Mrs. Crystal Hefner bemutatkozik' (America's Princess: Introducing Mrs. Crystal Hefner). Ennek a bakinak nyilvánvalóan az az oka, hogy amikor az újság nyomtatása elkezdődött, még nem lehetett sejteni, hogy a 25 éves Crystal talán meggondolja magát a házassággal kapcsolatban. Azonban már tudjuk, hogy a lagzi elmarad, hiszen kedden a playmate bejelentette, hogy szombaton mégsem megy feleségül a Playboy alapítójához, majd később azt is elmondta, hogy békében váltak el egymástól.

A címlapfotón Harris a kutyájával, Charlie-val pózol, kezében egy pipa, fején pedig egy olyan kapitánykalap van, amilyet Hefneren is gyakran lehet látni.


Crystal Harris a Playboy júliusi számának címlapján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek