Starity

Hefnernek időre van szüksége

2011. június 17. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár esküvője június 18-ára volt kiírva, de a napokban a lány lefújta az esküvőt. Kendra Wilkinson exnyuszi szerint ez nem volt szép húzás, és kijelentette, hogy ki fog állni Hefner mellett.

hirdetés
Hefnernek időre van szüksége

Hugh Hefner és Crystal Harris már hónapok óta az esküvőt tervezték, mikor a menyasszony lefújta a ceremóniát. A pár szerint békében váltak el, ám az exnyuszi, Kendra Wilkinson szerint nagyon megviselte Heffet, hogy Crystal az utolsó pillanatban fújta le az esküvőt. Kendra kijelentette, hogy örül, hogy Crystal otthagyta Heffet, mert tudta, előbb-utóbb úgyis elváltak volna.

„Hefnek most békére és nyugalomra van szüksége. Idő kell neki, míg feldolgozza. Ez nem volt szép húzás Crystaltól” – nyilatkozta az exnyuszi a Us Weekly magazinnak, majd hozzátette, hogy a legszörnyűbb az egészben, hogy Crystal csak pár nappal az esküvő előtt mondott le mindent.

A realitysztár, Kendra 2009-ben házasodott össze Hank Baskettel a Playboy-villában. Wilkinson kiáll Hefner mellett, és azt mondja, tudja, milyen csalódni.

„Tudom milyen, ha csalódnod kell valakiben, ezért is értem meg, min megy keresztül most Heff.”

Hiába az exnyusziság, úgy látszik, Kendrának hatalmas szíve van, és kiáll Hefner mellett, ameddig csak kell. A lány mellett Hugh két másik exbarátnője, Holly Madison és Bridget Marquardt, illetve rengeteg playmate meglátogatta Hefet, és megértést tanusított.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek