Starity

Hugh Hefner lassan megsüketül

2011. június 20. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefnerről azt mondják volt barátnői, a Shannon ikrek – Karissa és Kristina –, hogy már alig hall valamit, és gondok vannak a memóriájával is. Mindezt a potencianövelőnek köszönheti.

hirdetés
Hugh Hefner lassan megsüketül

Hugh Hefner, akinek június 18-án lett volna az esküvője a playmate Crystal Harrisszel, állítólag kezd megsüketülni – a potencianövelő szerektől. Egy nemrégiben megjelent amerikai tanulmány szerint az ilyen szerek valóban károsak a hallásra.

Hefner problémáját Karissa és Kristina Shannon osztotta meg a világgal.

„Azt mondta, hogy fontosabb számára a szex, mint a hallása. Már hallókészüléke van, de így is csak az egyik fülére hall valamit” – mondta az ikerpár, akik két éven át voltak Hef barátnői, majd egy ideig a Playmate-házban laktak, végül 2010 tavaszán elköltöztek.

Most, hogy a Hefner–Harris-frigy füstbe ment, a szőke ikerpár szeretne visszaköltözni a villába, de azért még elmeséltek ezt-azt a playboy alapítójának új problémájáról.

„Még akkor is nehezen érti, amit mondunk, ha az ölében ülünk. Ráadásul állandóan elfelejti a kutyák nevét is” – fűzték hozzá a Playboy-lányok, akik úgy gondolják, Hefner már a memóriáját is elveszti lassan.

Ez szomorú. Reméljük, Hefner azért nem süketül meg teljesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek