Starity

Tóth Gabi: „Rákos vagyok”

2011. június 22. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tóth Gabi már régebben is küzdött súlyos betegségekkel; most a máján találtak foltokat. Az énekesnő az RTL Klub reggeli műsorában beszélt betegségéről, és azt mondta, a lelkét teszi felelőssé.

hirdetés
Tóth Gabi: „Rákos vagyok”

A fiatal énekesnő, aki nemrég jelentette be, hogy férjhez megy, az RTL Klub Reggeli műsorának egyik rovatában, a Csak csajokban mesélt jelenlegi betegségéről.

„Én sajnos megtapasztaltam, hogy lelki okai vannak a betegségeknek, 17 éves korom óta tele voltam cisztákkal, jóindulatú elváltozásokkal. Tavaly pedig a májamon találtak egy nagyon nagy, kilenccentis daganatot, és rettentően megijesztettek vele. Az egyik orvos azt mondta, hogy rákos vagyok. Senkinek nem kívánom azt az érzést” – mondta.

Arról is mesélt, hogy rájött, miért történt ez. Ugyan először megrémült, később belátta, hogy nagyon is önmarcangoló típus. Utánanézett, hogy spirituálisan mi lehet a betegség oka. A májról azt tartják, hogy harag és düh társítható hozzá, így már világossá vált számára, hogy miért alakult ki nála a daganat.

Egy FNH nevű elváltozást diagnosztizáltak nálam, ez egy jóindulatú elváltozás, amit ultrahangos vizsgálattal is nagyon nehezen vesznek észre a szervezetben, mert tünetei sincsenek. Szerettek volna májtranszplantációt elvégezni rajtam, de szerencsére adtak három hónap gondolkodási időt. – magyarázta, majd leszögezte, hogy nem akar műtétet, ugyanis nem hisz abban, hogy műtéttel megoldódna a probléma, abban viszont igen, hogy agykontrollal meggyógyulhat. – Ez idő alatt több orvoshoz is elmentem, és örülök, hogy nem mentem bele a műtétbe. Ha alávetettem volna magam ennek, akkor az is elképzelhető, hogy többé nem énekelhettem volna. Most ott tartok, hogy nem akarok műtétet és hiszem, hogy meggyógyulhatok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek