Starity

Megjelent Selena Gomez új videoklipje

2011. június 24. 10:10   |   Szerző: Bubii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez pár héttel ezelőtt forgatta le a legújabb videoklipjét, a Love You Like a Love Songot, ami ma hajnalban jelent meg.

hirdetés
Megjelent Selena Gomez új videoklipje

Ma reggel tették közzé Selena Gomez legújabb videoklipjét, ami a Love You Like a Love Song címet viseli. Ez a harmadik kislemez az új albumáról, a When the Sun Goes Downról, ami június 28-án fog megjelenni Amerikában.

A mostani videoklip egy kicsit szokatlan Selenától, hiszen sosem láthattuk még retro stílusban. A klipnek a története roppant egyszerű: Selena egy karaokebárban elénekli a dalt, miközben folyamatosan váltakoznak a képsorok a kivetítőn.

A kisfilmet három helyen forgatták le: a tengerpartos jelenetek Malibu Beachen készültek, a karaokebáros jelenetek értelemszerűen egy bárban, a többi jelenetet pedig stúdióban vették fel, amit utómunkával átszerkesztettek. Voltak jelenetek a tengerparton rózsaszín lovakkal, de azokat végül kivágták, mert több állatvédő szervezet tiltakozott ellene, még a népszerű énekesnő, Pink sem nézte jó szemmel a dolgot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek