Starity

Crystal Harris kiöntötte a szívét

2011. június 24. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőkeség nemrég az Entertainment Tonightba kapott meghívást, ahol elmagyarázta, pontosan miért mondta le az esküvőt.

hirdetés
Crystal Harris kiöntötte a szívét

Június 18-án lett volna megtartva Hugh Hefner és 60 évvel fiatalabb barátnője, Crystal Harris esküvője, ám ezt csupán néhány nappal előtte a lány lefújta. A családján kívül senkinek nem beszélt erről, még legjobb barátnője, a playmate Anna Sophia Berglund is értetlenül állt a dolog előtt. Annyit Hef is elmondott, hogy békében váltak el és továbbra is barátok maradnak Crystallal, de a magyarázat többi részét a lányra hagyta.

A szőkeséget – akit Hef 2009 decemberében a hónap playmate-jévé választott – az Entertainment Tonight című műsorba hívták meg, ahol bevallott mindent, és könnyek között öntötte ki a szívét. Hefner életstílusára hivatkozott, mikor arról beszélt, miért döntött úgy, hogy lemondja a lagzit.

„Nem én voltam az egyetlen nő Hef életében, és így nem akartam összeházasodni vele, mert a házasság két ember között jöhet csak létre... A mi kapcsolatunk pedig nem ilyen volt – kezdte Crystal, aki a média állandó figyelmét sem viselte túl jól. – Minden nagyon gyorsan történt. Hef három kamera és egy fotós előtt kérte meg a kezem. Azt hittem, ez az, amit szeretnék.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek