Starity

Két barátnőre is szert tett Hugh Hefner

2011. június 25. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy atyja június 18-án házasodott volna össze volt barátnőjével, Crystal Harrisszel, de a lány lefújta a lagzit. Azonban mivel Hef nem bír szingliként élni, máris új barátnők után nézett.

hirdetés
Két barátnőre is szert tett Hugh Hefner

Hugh Hefner számára nincs megállás, ha lányokról van szó. Úgy tűnik, a Playboy-alapító máris talált két új barátnőt, miután a menyasszonya, Crystal Harris alig egy hete lefújta a régóta tervezgetett esküvőjüket, aminek okait nemrég el is árulta.

A két barátnő közül a „főbarátnő” Anna Sophia Berglund, akit a Playboy 2011-ben Miss Januárnak nevezett ki. A szőkeség a Playmate-házból egyenesen Hef hálószobájába költözött, és a pár máris „édesnek” hívja egymást mások társaságában is. Egy mostani moziest alatt pedig végig ölelkeztek és csókolóztak.

„Miután Crystal elment, Anna lett az első számú barátnőm. Ő tényleg olyan, akit millió közül egyszer találni” – írta.

A másik lány – akit hírbe hoztak a 85 éves férfival –, a 2010-es Miss November, azaz Shera Bechard. Róla eddig Hef nem nyilatkozott, csak annyit írt ki Twitteren, hogy hiányzik neki, ugyanis playmate-promóció miatt messze van tőle.

Mivel máig még egyáltalán nem volt biztos, hogy a két lány tényleg Hefner barátnője, ezért ő úgy döntött, tisztázza a helyzetet.

„Igen, Annával és Sherával is együtt vagyok” – reagált egy rajongó kérdésére alig pár perce, és azt is elárulta, hogy az 1998-as válása óta nem volt olyan kapcsolata, amelyben csak két ember lett volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek