Starity

Két barátnőre is szert tett Hugh Hefner

2011. június 25. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy atyja június 18-án házasodott volna össze volt barátnőjével, Crystal Harrisszel, de a lány lefújta a lagzit. Azonban mivel Hef nem bír szingliként élni, máris új barátnők után nézett.

Két barátnőre is szert tett Hugh Hefner

Hugh Hefner számára nincs megállás, ha lányokról van szó. Úgy tűnik, a Playboy-alapító máris talált két új barátnőt, miután a menyasszonya, Crystal Harris alig egy hete lefújta a régóta tervezgetett esküvőjüket, aminek okait nemrég el is árulta.

A két barátnő közül a „főbarátnő” Anna Sophia Berglund, akit a Playboy 2011-ben Miss Januárnak nevezett ki. A szőkeség a Playmate-házból egyenesen Hef hálószobájába költözött, és a pár máris „édesnek” hívja egymást mások társaságában is. Egy mostani moziest alatt pedig végig ölelkeztek és csókolóztak.

„Miután Crystal elment, Anna lett az első számú barátnőm. Ő tényleg olyan, akit millió közül egyszer találni” – írta.

A másik lány – akit hírbe hoztak a 85 éves férfival –, a 2010-es Miss November, azaz Shera Bechard. Róla eddig Hef nem nyilatkozott, csak annyit írt ki Twitteren, hogy hiányzik neki, ugyanis playmate-promóció miatt messze van tőle.

Mivel máig még egyáltalán nem volt biztos, hogy a két lány tényleg Hefner barátnője, ezért ő úgy döntött, tisztázza a helyzetet.

„Igen, Annával és Sherával is együtt vagyok” – reagált egy rajongó kérdésére alig pár perce, és azt is elárulta, hogy az 1998-as válása óta nem volt olyan kapcsolata, amelyben csak két ember lett volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek