Starity

Ashley Tisdale saját divatkollekciót szeretne

2011. június 28. 18:06   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale egyik interjújában elárulta, hogy nagyon szívesen létrehozna egy divatkollekciót, de a munkája túlságosan leköti.

hirdetés
Ashley Tisdale saját divatkollekciót szeretne
Fotó: Marvin Scott Jarrett/Nylon

A Hellcats sorozat sztárja, Ashley Tisdale a napokban árulta el egyik interjújában, hogy minden álma egy saját divatkollekció, de sajnos ezt egy darabig nem tudja megvalósítani, mert rengeteg munkája van.

„Minden álmom egy saját divatkollekció, mert úgy gondolom, elég kreatív vagyok ehhez, de mostanság rengeteg munkám van, amelyek nem hagyják, hogy megvalósítsam ezt az álmom. Mikor az irodámban ülök Vancouverben, sokszor elkezdek erről álmodozni, de hamar félbeszakítja az álmomat a telefonom, ami éppen megcsörren. Ez pedig egész nap így megy. Amikor reggel felébredek, akkor rögtön az első a munka, de mielőtt még este elmennék aludni, van egy kis időm a pihenésre. De én szeretem ezt így, nem tudnám másképp elképzelni a napjaimat” – mesélte Ashley.

Lehetséges, hogy a jövőben láthatunk majd a boltok polcain általa tervezett ruhákat, de a rajongóknak ezzel még várniuk kell, hiszen nem valószínű, hogy erre most tud időt szakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek