Starity

Titokban már évek óta menyasszony Jennifer Garner?

2024. május 10. 19:07   |   Szerző: Four

Nem kizárt, hogy a színésznő hamarosan újra kimondja a boldogító igent.

hirdetés

Lehetséges, hogy Jennifer Garner már évek óta menyasszony: a hírességről úgy tudni, hogy eljegyezte szerelme, John Miller - ráadásul a lánykérés nem is mostanában történt. 

Sőt, a Life & Style forrása szerint a híresség hamarosan oltár elé vonul:

Jen és John nagyon komolyan gondolják a kapcsolatukat, és komfortosabban érzik magukat a nyilvánosság előtt, mint valaha. 

- mesélte az illető, aki szerint hamarosan Jen hozzámegy a férfihoz. 

Két tönkrement házasság, és majdnem 9 év szinglilét után a színésznő végre megtalálta a boldogságot: 

Tökéletesek együtt. John valóban a másik fele: azt mondogatja a barátainak, hogy még soha nem volt ennyire szerelmes. 

- nyilatkozta a forrás. 

A Ben Affleckkel történt válása után Garner úgy nyilatkozott, "nem gondolja, hogy szingli marad örökre, de abban nem biztos, hogy a házasság számára a megfelelő út". Kijelentette, "nagyon szereti a szingli életét". 

Embed from Getty Images

Mindez azonban pár éven belül gyökeresen megváltozott, amikor a CaliGroup CEO-ja állítólag megkérte a kezét. 

Jen nem tudott nemet mondani, meséli egy másik bennfentes, és állítása szerint teljesen elvarázsolta az, ahogy Miller eljegyezte:

John elég sok időt töltött azzal, hogy kitalálja, milyen legyen Jen jegygyűrűje: két évvel ezelőtt húzta az ujjára, 2022 áprilisa környékén, amikor Jen betöltötte az 50. életévét. 

Az illető szerint Garner nagyon odafigyel arra, hogy nyilvános helyen ne legyen rajta az ékszer - de egyszer-kétszer mutatkozott már a gyűrűvel. 

Most pedig már a nagy napot tervezik: Jennifer a lehető legegyszerűbb, felhajtásmentes ceremóniát szerené. Az első esküvőjét Scott Foley-val a saját udvarában tartotta, Ben Affleckkel pedig Turks- és Caicos-szigeteken házasodott össze, ahol mindössze két barátjuk volt még jelen. Így aztán valószínűleg a harmadik esküvője sem lesz óriási felhajtás: az egyik forrás szerint Johnnak van egy birtoka Malibun, tehát benne van a pakliban, hogy ott lesz a lagzi. 

Úgy tudni, hogy sem Ben Affleck, sem Jennifer Lopez nem lesz meghívva: 

Kínos lenne, ha Ben ott lenne az esküvőn, mert Jennek akkor meg kellene hívnia Jennifer Lopezt. És nem akar a szükségesnél nagyobb nyilvánosságot, semmi olyat, ami elvonná a figyelmet az esküvőről. Ez az ő különleges napjuk lesz. Nagyon óvják a magánéletüket, és szeretnének privátan ünnepelni.

A bennfentes szerint hosszú évek után Garner úgy érzi, végre szánhat magára egy kis időt:

Évekig az volt számára első helyen, hogy a gyerekeinek stabil otthont teremtesen: most eljutott arra a pontra, hogy úgy érzi, végre a saját boldogságára koncentrálhat. John kedves és figyelmes. Nagyszerű fickó, aki szereti és értékeli. Jen megérdemli a boldogságot. 

- tette hozzá az illető. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek