Starity

Szakácskönyvet ír Beyoncé?

2011. július 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok körében egyre nagyobb a népszerűsége a szakácskönyveknek. A hírek szerint ezúttal Beyoncé szedi könyvbe receptjeit.

hirdetés
Szakácskönyvet ír Beyoncé?

Habár Beyoncé egyre elfoglaltabb, még mindig szereti szabadidejét a konyhában tölteni. A Daily Mirror információi szerint a popdíva saját receptkönyvet dob a piacra, mely leginkább édesanyja, Tina receptjeit fogja tartalmazni.

„Tina elindított egyfajta hagyományt a főzés terén, és ezt Beyoncé szeretné megosztani mindenkivel” – írja a Daily Mirror.

Maga Beyoncé is elmondta nemrégiben, hogy – noha nem a legjobb szakács – élvezi a konyhában töltött időt: „Amikor volt egy szabad évem, sürögtem-forogtam a konyhában. Nem vagyok a legjobb, de feltalálom magam.”

Nem az énekesnő lenne az egyetlen, aki szakácskönyvet ír: nemrég Eva Longoria és Gwyneth Paltrow dobták piacra receptjeiket, sőt, még Matthew McConaughey is elgondolkozott azon, hogy saját könyvet dobjon a piacra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek