Starity

Megjelent Eva Longoria szakácskönyve

2011. április 05. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek sztárja imád főzni, épp ezért saját szakácskönyvet dobott a piacra, ami hamarosan kapható lesz.

hirdetés
Megjelent Eva Longoria szakácskönyve

A Született feleségek Gaby Solisa utál főzni: inkább választana egy ötcsillagos éttermet hetekkel korábban lefoglalt asztalokkal, mintsem saját maga főzzön. A való életben Eva Longoria imád a konyhában lenni, és szakácskönyvbe foglalta kedvenc receptjeit.

A színésznő amellett, hogy két éttermet vezet, új projektbe vágta a fejszéjét: 2011-ben szakácskönyv írásába fogott. Az Eva's Kitchen április elején került a boltokba, és Longoria jelenleg azzal tölti minden szabad idejét, hogy sikergyanús könyvét promótálja.

„A könyv saját receptjeimmel van megtűzdelve, telis-tele mexikói ételekkel, melyekhez saját praktikáim is csatoltam. Az egyik ilyen titok a citrom, mivel nagyon sok étel elkészítéséhez felhasználom, pikáns ízvilágot varázsolva így a fogásoknak” – mesélte Eva az egyik dedikáláson. 

Az Eva's Kitchen alapjában véve egyszerű recepteken alapuló, mégis összetett, családi, illetve baráti estékre tervezett könyv, melybe a színésznő szívét-lelkét beleadta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek