Starity

Glee: „Senki sincs kirúgva”

2011. július 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak ügyes reklámfogás volt Ryan Murphytől, hogy ráijesztett a rajongókra.

hirdetés
Glee: „Senki sincs kirúgva”

Mint arról már korábban cikkeztünk, olyan hírek jelentek meg, miszerint a Glee szereplőgárdájának fele lapátra kerül, hiszen túl öregek. A negyedik évadban így elég sok új arc jelent volna meg, de később mégis felmerült, hogy talán az újakra nem is lesz szükség, hiszen marad minden a régiben. Most akkor hogy is van ez?

Ryan Murphy, a Glee kitalálója ma adott interjút a Deadline-nak, és megerősítette, hogy csak egy jól kieszelt médiafogás volt az egész, melynek célja csak annyi volt, hogy felcsigázza a rajongókat és a publikumot, hogy még többet beszléjenek az emberek a sorozatról. Ám valahogy mégis szomorúan sült el a dolog.

„Nem igazak azok a hírek, miszerint bármelyik színész is ki lenne rúgva, 100%-ig hazugság. Én sosem mondtam ilyet, nem arról van szó. Gondolom, mi történhetett, amikor Chris Colfer adott interjút, az időzítés elég szerencsétlenre sikeredett, aztán kapott egy csomó hívást, akik mind azt mondták, hogy »ki vagy rúgva, ki vagy rúgva«, közben mindegyik színész tudta, hogy nem így van, de mégis szörnyű ezt olvasni. Átérzem a helyzetüket, tényleg rossz lehetett, hogy nem állhattak ki, és nem mondhatták azt, hogy nem, nem vagyok kirúgva. Ez csak kitaláció volt, és csak azért nem lepleződött le hamarabb, mert mindenkinek a lelkére lett kötve a hallgatás.”

Murphynek sem jöttek jól a dolgok, úgy tűnik, megbánta: „Tanultam az esetből, legközelebb jobban megválogatom a szavaimat, mielőtt bármit is mondok. Rosszul tettem, hülye voltam.”

Tehát a Glee-rajongók megnyugodhatnak, egyik kedvencüket sem küldik el, minden marad a régiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek