Starity

Kendra erősen bírálja Crystal Harrist

2011. augusztus 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Crystal Harris célja talán sikerült: az elmúlt hetekben mindenki róla beszél, de vajon megérte?

hirdetés
Kendra erősen bírálja Crystal Harrist

Crystal Harris neve egy évvel ezelőtt nem sokaknak volt ismerős, de a szőkeségnek sikerült elérnie, amit a legtöbb Playmate-nek nem – eljegyeztetni magát Hugh Hefnerrel, majd az idős mogult nyilvánosan akarta megalázni, s az emberek felfigyeltek a sztorira.

A modell úgy gondolta, ha Howard Stern műsorában elmeséli, hogy mindössze két másodperc volt a szex Hefnerrel, akkor majd a 85 éves férfin szánakozik mindenki, ám bánatára épp ellenkezőleg sült el a dolog: Hefner mellett kiálltak, Crystalt viszont mindenki szánakozó és bíráló kommentekkel illeti. Exvőlegénye után most a férfi egyik exbarátnője, Kendra Wilkinson állt ki a nyilvánosság elé.

Ugyan Harris bocsánatot kért, amiért napokkal az esküvő előtt szakított Hefnerrel, ám ezt Kendra így sem tartja fairnek: „Nézd, beleegyezett, hogy hozzámegy. Amikor én voltam Heffel, akkor tudta, hogy barátok vagyunk, és én is tudtam ezt, de Crystal azt mondta, hogy hozzá akar menni, aztán így hátba szúrta? Szerintem elég kegyetlen dolog volt.”

Kendra úgy gondolta a szakítás után, hogy Crystal finom nőhöz méltóan viselkedik majd, de gyorsan rájött, hogy „csak a száját jártatja”, és nem tesz mást.

„Hefnek annyi minden más baja is van, nem hiszem, hogy ez a huszonvalahány éves kiscsaj az útjába állhatna, Hefnernek nem nagy akadály ő.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek