Starity

Charlie Sheen „alig várja” az új évadot

2011. augusztus 07. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznek – mint mindig – most is voltak csípős megjegyzései a Két pasi meg egy kicsi évadpremierje kapcsán.

hirdetés
Charlie Sheen „alig várja” az új évadot

A Két pasi meg egy kicsi halálba küldött Charlie Harpere „alig várja” a sorozat új évadját. A színész – elmondása szerint – partit csap a premier napján, és popcornnal a kezében nézi végig, ahogy megölik a karakterét.

Hatalmas titokban tartják, hogyan ér véget Charlie élete, azonban egyes források szerint metró üti majd el a szerencsétlen Harpert. A kilencedik évadban néhány ismerős arc is feltűnik, mint John Stamos és Jenny McCarthy, azonban Sheent ez hidegen hagyja. Legutóbb kifejezte vágyakozását az átalakított show iránt.

„A nagyon is igazi filmszínházamból, jobbomon a nagyon is valós top 10-es barátnőimmel fogom nézni a hamis temetésemet” – nyilatkozta az elbocsátott színész, aki azt is hozzátette, hatalmas partit rendez ennek tiszteletére – ahol valószínűleg közkedvelt téma lesz a CBS csatorna vezetősége.

A zűrős Sheent még év elején rúgták ki a csatornától, miután összetűzésbe keveredett a készítővel, és megbízhatatlanná vált. A sorozat új szezonja szeptember 19-én debütál a karaktere helyére érkező Ashton Kutcherrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek