Starity

Neal McDonough negyedszerre is apa lett

2011. augusztus 22. 16:04   |   Szerző: Elia90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Neal McDonough – akit többek között ismerhetünk a Született feleségekből is – egy héttel ezelőtt ismét apai örömök elé nézett, hiszen megszületett negyedik gyermeke.

hirdetés
Neal McDonough negyedszerre is apa lett

Augusztus 15-én Los Angelesben Neal McDonough amerikai színésznek és feleségének, Ruvé Robertsonnak megszületett a negyedik közös gyermeke, aki kislány lett. Szüleitől a különleges Clover Elizabeth nevet kapta. A hírt a színész erősítette meg a People magazinnak.

Nyilatkozatában azt is elmondta, hogy neje egy igazi szépséget hozott a világra, akinek pont olyan sötét a haja, mint gyönyörű édesanyjának. A későbbiekben hozzáfűzte, hogy felesége jól van, mindannyian igazán áldottak, és London nevű kislányuk annyira megörült az újdonsült kis családtagnak, hogy testvérét sajátjának tekintette.

A pár immáron egy ötéves kisfiú, Morgan Patrick, és még két kislány, a négyéves Catherine Maggie és a másfél éves London Jane büszke szülei.


A család – még a baba születése előtt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek