Starity

Rádióban is debütált a Hot Chelle Rae új dala

2011. szeptember 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült a Tonight, Tonight című dallal ismertté vált Hot Chelle Rae nevű együttes legújabb dalának stúdióverziója.

hirdetés
Rádióban is debütált a Hot Chelle Rae új dala

Még augusztusban beszámoltunk arról, hogy hamarosan megérkezik a Hot Chelle Rae legújabb dala, az I Like It Like That, amelyet akkoriban még csak koncertjeiken játszottak. Nemrégiben pedig arra is fény derült, hogy a srácok novemberben új nagylemezzel jelentkeznek, amit szeptemberben egy kislemez fog megelőzni.

Az MTV VMA díjátadón Nash Overstreet még úgy nyilatkozott, hogy ez a kislemez valószínűsíthetően szeptember 19-én fog debütálni, de most úgy tűnik, hogy a napot előbbre hozták, hiszen a banda új dalának premierje tegnapelőtt volt a 107.5 The River nevű amerikai rádióadón.

Ryanék a kezdeti verziót még csiszolgatták, így lehetséges az, hogy a korábbi koncertfelvételek és a stúdióverzió szövege között nagyobb eltéréseket is felfedezhetünk. Miután úgy gondolták, hogy a szöveg és a dallam is elérte a tökéletes formáját, megkezdték a felvételeket, amelyben a New Boyz is közreműködött.

Most pedig mi is meghallgathatjuk az I Like It Like That hivatalos verzióját:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek