Starity

Novemberben jön az új Hot Chelle Rae-album

2011. augusztus 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tonight, Tonight című dallal népszerűvé vált amerikai pop-rock együttes idén novemberre tervezi legújabb stúdióalbumát.

hirdetés
Novemberben jön az új Hot Chelle Rae-album

Az USA-ban most mindenki lázban ég a Los Angelesben megrendezésre kerülő VMA-díj-átadó miatt.

A Hot Chelle Rae – mint az USA legújabb feltörekvő együttese – sem hiányozhat a díjátadóról, annak ellenére, hogy semmilyen kategóriában nem kaptak jelölést.

A show-t megelőző előkészületek idején a srácok még néhány nyilatkozatot is adtak az MTV-nek. „Csodálatos érzés. Annyira boldogok vagyunk, hogy kint lehetünk, és idén nem az otthoni kanapéról kell végignéznünk a műsort. Nagyon, nagyon izgalmas lesz” – mondta RK, a banda énekese.

Továbbá arról is faggatták a fiúkat, hogy kit követnének legszívesebben az egész díjátadó alatt. RK a kérdés hallatán nem habozott, azonnal rávágta, hogy Nicki Minaj után szívesen settenkedne, mert neki biztos van valamilyen őrült titka.

A banda másik tagja, Nash Overstreet is felelt erre a kérdésre: „Én Lady Gagát követném a rendezvény alatt, de csak óvatosan, hiszen veszélyes, mert lehet, hogy valami olyan ruhát viselne, ami megölhet engem.”

Ezenkívül azt is elmondták, hogy hamarosan új stúdióalbummal jelentkeznek, melynek megjelenését novemberre tervezik. Az új korongról a zenekar basszusgitárosa, Ian Keaggy és az énekes Ryan egyaránt meséltek: „Ha szeretitek a Tonight, Tonightot, akkor szeretni fogjátok az új rekordunkat is. Egyaránt tartalmaz mély, érzésekkel teli dalokat, de többnyire nagyon, nagyon vidám felvételekkel lesz tele.”

A banda már augusztus közepén stúdióba vonult, erről pedig több Twitter-üzenetük is árulkodik.

Ezidáig egy stúdióalbumot adtak ki 2009-ben Lovesick Electric címmel, amiről olyan dalok származnak, mint az I Like to Dance vagy a Bleed, de az igazi hírnevet az idén megjelenő Tonight, Tonight című daluknak köszönhetik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek